Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Cathrine, Anette og Britt Marlene

Podcast

Her finner du alle podcastene våre. Lag maten, hør praten.

MatPrat-ekspertene gir deg rådene du trenger for å naile det.


Hvordan steker du en helt perfekt biff? Hva er et balansert kosthold, og hvilke hemmelige ingredienser bør du alltid ha på kjøkkenet? Og det vanskeligste spørsmålet av dem alle – hva skal du egentlig ha til middag? I MatPrat-podden får du vite mer om maten du spiser, og inspirasjon til å kaste deg ut i nye eventyr på kjøkkenet. 

🎧🎧🎧

Dekadente munnfuller

Server gjestene en salto i munnen før dere går til bords. MatPrat-kokkene frister med en munnfull biff og chimichurri, krustader med pinnekjøtt kokt i skalldyrkraft og minipannekaker med gravet reinsdyr

Podcast-episode:

10 minutter om Pinnekjøtt i trykkoker

Pinnekjøtt i trykkoker gjør at du nærmest halverer tiden det tar å få saftig, mørt pinnekjøtt. Her er alt du trenger å vite (på bare 10 minutter). 

Podcast-episode:

10 minutter om Beef Wellington

Lyst å prøve en klassiker før jul? Rosastekt biffkjøtt og deilig soppblanding innbakt i crispy butterdeig utgjør Beef Wellington. Lær hvordan på bare 10 minutter.

Podcast-episode:

10 triks for å naile jula

Hvordan tiner du kjøtt når det haster? Hva gjør du når sausen er for salt? Hvordan sjekker du at karamellpuddingen er ferdig? Her får du 10 spørsmål og svar for å naile jula!

Podcast-episode:

10 minutter om Ribbe i airfryer

Elsker du ribbe og vil nyte en porsjon eller to før jul, så er ribbe i airfryer perfekt om du ikke skal lage til mange. MatPrat-ekspertene har testa, og her får du triksene - på 10 minutter.  

Podcast-episode:

Hva ville vært ditt siste måltid?

Hva ville vært ditt siste måltid? Det er tema for denne sendingen. MatPrat-ekspertene Ole og Marta avslører hvilke retter som MÅ på bordet til livets siste måltid.

Podcast-episode: Hva ville vært ditt siste måltid?

Oles gjeste-konsept og Martas franske aften

Hva serverer MatPrat-ekspertene når de har gjester hjemme? Ole har et konsept som funker hver gang, og en klassiker som alltid imponerer. Matekspert Marta elsker å mingle med gjestene sine, og det er lett med fransk aften.

Podcast-episode:

Tre favoritter du kan sylte nå

I denne episoden får du tre favoritter du kan sylte nå i høst. Lyst på en salat med en spennende smak, eller en risotto som imponerer? Sylt gresskar! En pizza med lammeboller kler sylta kålrot mer enn du aner. Biffgryta upper du med balsamicosylta sjalottløk. Med sylting av høstens ferske grønnsaker får du nye smaker, og du får grønnsakene til å vare lenger.

Podcast-episode: Tre favoritter du kan sylte nå

Ny kokk i MatPrat: Ole disker opp med lammesadel, krema kål og sjokksylting

Ole Bjørn Sundsdal er MatPrat-kjøkkenets siste tilskudd. Han har vært kokk på Bølgen & Moi, Markveien Mat og Vinhus, Bo Bech København, og Grefsenkollen for å nevne noen. I denne episoden blir du kjent med Ole og hans favorittrett med lam i høst. Det blir også annet høstsnacks som lammeburger med tyttebærrømme, ovnsbakte grønnsaker og Oles legendariske sellerirotpuré. 

Podcast-episode: Ny kokk i MatPrat: Ole disker opp med lammesadel, krema kål og sjokksylting

Mocktails, ingefærshot og dalgona med honning

Anette drømmer om en mocktail med fiken, timian og honning. En dalgona iskaffe med piska honning er også på ønskelista. Lun ingefærshot, krydret klementinjuice og mandelmelk er noen av høstens drikker med honning. Og så tviholder vi på lyse tider med Martas friske sommerdrink.

Podcast-episode: Mocktails, ingefærshot og dalgona med honning

Slik bruker ekspertene honning i maten

Marta og Anette har vært på honningsmaking og i denne episoden forklarer de hvorfor det har noe å si hvilken honning du bruker i maten. De frister med crispy chicken med asiatisk glaze med honning, også kalt "Popcorn Chicken", pizza med fenalår og honning, asiatisk dressing med sriracha, peanøttsmør, ingefær og honning. Til ost er også honning nydelig. Anette har med en overraskelse i studio som imponerer.

Podcast-episode: Slik bruker ekspertene honning i maten

Honning, birøkt og bærekraft

Matekspert Marta forteller hva som gir honningen så ulik smak, og hva de norske honningsortene smaker.  Biolog Katrine har svar på hvorfor dronningbien parer seg med 10-12 hannbier på samme tid. Du får også hvorfor honningbier er viktig for biologisk mangfold og økosystemet vårt.

Podcast-episode: Honning, birøkt og bærekraft

Alt du lurer på om honning

Hva er rå honning? Hvordan får jeg kremet/fast honning flytende? Hvordan vet jeg om honningen er norsk? Kan man spise honning når man er gravid? Hvordan lager biene honning? Disse spørsmålene, og flere, får du svar på i denne episoden om honning og honningbier.  

Podcast-episode: Alt du lurer på om honning

Tre flopps og tre topps på TikTok

Marta og Britt Marlene har testa noe av det som trender på TikTok. De virale 15-timers potetene fra TikTok når topplista. Hva med bakt hvitløk og smashburger, er det så godt som det ser ut som? Olivenolje-karamell og Agurk sushi roll og sjokkrosa Barbie pasta har de også testet på MatPrat-kjøkkenet, og her får du høre om det er verdt å lage.

Podcast-episode:

Det beste vi spiste i sommer

Ingen sommer uten digge matminner! Her forteller Marta og Britt Marlene hva de har spist i sommer, i både inn- og utland. Paella, hjemmelaga prim, pasta carbonara på primus, lokale spekeskinker og mocktail med honning og ingefærøl er noen favoritter.

Podcast-episode: Det beste vi spiste i sommer

Klar for fotball-EM? Dette serverer du til kampen

Vi har laga EM-menyen, dette er rettene for kompiser som skal se kamp. Tyskland: bratwurst i ølbad, digg topping og tysk potetsalat.  Frankrike: croque madame eller croque monsieur. Spania: albondigas, patatas bravas og aioli. England: fish and chips med ertepuré og tartarsaus. Og en underdog om vi er så heldige å få Danmark i sluttspill: smørbrød med karbonade, roastbiff eller skagenrøre.  

Podcast-episode: Klar for fotball-EM? Dette serverer du til kampen

Mettende frokost før festival

Skal du på festival i sommer? Her er MatPrat-ekspertenes beste tips til en god festivalfrokost, så du holder koken. For deg som skal spise hjemme foreslås bagel med egg og bacon og grovt brød som metter. Skal du lage dagens første måltid i telt, er det toast på primus, havregrøt og grove pannekaker som gjelder.

Podcast-episode: Mettende frokost før festival

Pizza på grillen - perfekt til date

Håper du at noen faller pladask for deg, kan en vellykka hjemmedate være første skritt mot lykken. Med pizza på grillen blir det god stemning! Tilby daten din både rød og hvit bunn, og lag pizza sammen. Topp dem med spekeskinke og fersken, bbq-kylling eller moreller, feta og honning

Podcast-episode: Pizza på grillen - perfekt til date

Rengjør grillen på 10 minutter

Endelig er det grillsesong! Før du går i gang med å grille, må du gi grillen en vask. Det er tema for denne episoden. Når du har gjort det, kan du lese om grilltyper og grunnkurs i grilling. Skal du ta grillingen til neste nivå, er det ekte amerikansk BBQ som gjelder. 

Podcast-episode: Rengjør grillen på 10 minutter

Imponer med pølser til 17. mai

Tenker du at pølser er litt plain til grillfesten? Mange går kanskje for pølser fordi det er veldig enkelt, spesielt hvis du skal ha gjester og grille til mange, men det trenger ikke bli kjedelig. Med digg hjemmelaget topping som syltet jalapenos, coleslaw, BBQ-saus og hjemmelaget sprøstekt løk, kan du enkelt uppe pølsegamet ditt og lage pølsefesten alle snakker om i etterkant.

Podcast-episode: Imponer med pølser til 17. mai

5 smaksbomber og en guilty pleasure

I denne episoden avslører Marta og Britt Marlene 5 smaksbomber hver som de MÅ ha når de lager mat. Vi røper to av de her, hjemmelaget gyroskrydder og sriracha, men Britt Marlenes personlige og supergode sticky saus får du bare vite om du hører episoden.

Podcast-episode: 5 smaksbomber og en guilty pleasure

Fem grep for å uppe tacoen

Det er superenkelt å gi tacoen et ansiktsløft, og taco-elsker Britt Marlene har fem smarte grep for deg som vil ha noe nytt på fredagsfavoritten. Med hjemmebakte tortillalefser av hvetemel eller maismel vil du aldri se deg tilbake, og lager du tacokrydder selv kommer venner til å ringe for oppskriften. Topper du med sylta rødløk, pico de gallo og ferskost du lager selv, lover vi at du får stjerner i øya.

Podcast-episode: Fem grep for å uppe tacoen

Den beste brunchen

Hva er vel hyggeligere enn å invitere noen du er glad i hjem på brunch i helga? Med godt brød som utgangspunkt kan du lage både arme riddere og toast med topping i søt eller saltere retning. Eggs Benedict må med, og vi foreslår også amerikanske eller fluffy pannekaker og digge sprø røstipoteter.

Podcast-episode: Den beste brunchen

Alt du trenger å vite om Bocuse d’Or Europa

Verdens stjernekokker skal snart konkurrere i Bocuse d’Or Europa, vi lader opp til årets happening i Trondheim! Vil du lage noe godt med de samme fantastiske norske råvarene som brukes i konkurransen, frister vi med gravet skrei med sitron- og sennepssaus til forrett, og reinsdyrskank med kremet purre til hovedrett.

Podcast-episode: Alt du trenger å vite om Bocuse d’Or Europa

Til deg som elsker sjokoladekake

Leter du etter verdens beste sjokoladekake? Dette er kakene alle elsker, og i denne episoden lærer du både om teknikker, kjemi og fremgangsmåter enten du sverger til brownies, sjokoladefondant, Nemesis eller den klassiske og enkle langpannekaka. Vil du pynte med like fine sjokoladeroser som Anette, så er vår sjokoladekrem det du bør gå for.

Podcast-episode: Til deg som elsker sjokoladekake

Dilla på grøt

Har du også dilla på grøt om dagen? Eller er du fersk grøtspiser og trenger inspo? Marta og Anette frister med kjøleskapsgrøt med gulrot, steel cut havregrøt, bakt byggrynsgrøt med krydder og havregrøt med tomat, egg og urter

Podcast-episode: Dilla på grøt

Hva er i sesong i Norge vinterstid?

God lagring sørger for god kvalitet på norske råvarer gjennom vinteren. Vi frister med hodekål i japansk pannekake, salat med bakte rotgrønnsaker, lapskaus og skrei.

Podcast-episode: Hva er i sesong i Norge vinterstid?

En hel kylling – tre middager til to personer

Med en hel kylling kan du få tre middager for to personer. Mulighetene er mange, enten du velger å helsteke kyllingen eller dele den opp før tilberedning. Videre kan du da lage vietnamesisk kyllingsalat, taco med revet kylling, Marry me chicken, kyllinglår i kokosmelk med karri og mye annet godt.

Podcast-episode:

Mest stilte spørsmål om julematen

Hvordan sikre sprø svor på ribba? Hvor lenge skal pinnekjøttet dampes? Og hva kan du lage av julemiddag du har til overs? Det og mye mer får du svaret på i denne episoden om julemat.  

Podcast-episode: Mest stilte spørsmål om julematen

Porchetta – Italias ribberett

Porchetta er italienerens versjon av ribbe, og er en nydelig rett som kan nytes både varm og kald. Vi frister med ulike varianter: porchetta med chimichurri, en med eple og kål og en som er fylt med tranebær, pistasjenøtter, urter og hvitløk.

Podcast-episode: Porchetta – Italias ribberett

Bak kulissene i MatPrat

Anette og Britt Marlene tar deg med bak kulissene på MatPrat. Hvordan blir oppskriftene til? Hva skjer på fotodager i studio? Og gjør de noen ganger bommerter på kjøkkenet?

Podcast-episode: Bak kulissene i MatPrat

Slik får du perfekt entrecôte

Entrecôte er den saftigste og mest smakfulle biffen, og MatPrat-ekspertene forklarer deg hvordan du steker den perfekt. Skal du ha gjester, er helstekt entrecôte en vinner. Entrecôte er også super å bruke i andre retter, som pasta med entrecôte og gorgonzola og koreansk Beef Bulgogi.

Podcast-episode: Slik får du perfekt entrecôte

Lag ditt eget pinnekjøtt

Har du lyst å lage ditt eget pinnekjøtt til jul? MatPrat-ekspertene forteller deg hvordan du gjør det. Start i begynnelsen av november om du skal rekke å få pinnekjøttet ferdig i tide til jul.

Podcast-episode: Lag ditt eget pinnekjøtt

Norsk tradisjonsmat

Hva slags matminner har du fra mormor eller oldemors kjøkken? Lapskaus, kjøttkaker og lammefrikassé er typisk norsk tradisjonsmat. Vet du hvordan man lager det?

Podcast-episode: Norsk tradisjonsmat

Kimchi og fermentering for nybegynnere

Har du også dilla på kimchi? Frister en ny vri på tomatsalsa? Med fermentering får du digge smaker og mat som varer lenger.

Podcast-episode: Kimchi og fermentering for nybegynnere

Årets kokk briljerer med høyrygg

Med høyrygg skal 5 toppkokker imponere strenge dommerne i konkurransen Åres Kokk. Den som vinner, skal representere Norge i Bocuse d’Or Europa.

Podcast-episode: Årets kokk briljerer med høyrygg

Maten magen din digger

Hva bør du spise for å ta vare på magen og tarmen? MatPrat-ekspertene forklarer hva som skjer når du spiser, og hva som gir god tarmhelse. Vi tar for oss vannkefir, fiber og fermentering.

Podcast-episode: Maten magen din digger

Fyll opp fryseren med grovbakst

Hverdagen er tilbake og matpakker skal smøres. MatPrat-ekspertene anbefaler å bake selv, og fylle opp fryseren med hjemmebakt brød, rundstykker, fylte horn og matmuffins. De forklarer også hvorfor det er bra for deg å spise grov bakst.

Podcast-episode: Fyll opp fryseren med grovbakst

Sommerdessert på kort varsel

Om du du plutselig får gjester på døra i sommerferien, og vil servere noe enkelt til kaffen, så har MatPrat-ekspertene gode tips til deg. De foreslår Eton mess eller enkel iskake med bær og popcorn. I fryseren kan du ha ferdige kuler med cookies eller stykker med saftig nøttebunn.

Podcast-episode: Sommerdessert på kort varsel

Italienske favoritter

Italiensk mat får vi aldri nok av! MatPrat-ekspertene forteller hvordan du lager deilige italienske pastafavoritter som pasta al limone, carbonara og vongole. De frister også med vitello tonnato, og du får vite hvorfor en italiensk bestefar fraråder å si hva retten består av første gang man smaker den.

Podcast-episode: Italienske favoritter

Grillmat i parken

Enten du er spontan eller skal planlegge grillmat i parken, har ekspertene gode tips til både grill, utstyr og supre grillretter på små griller. Marta digger grillet sommerkål med bacon eller myntedressing og grillspyd med deilig peanøttsaus. Britt Marlene er grilldronning i parken med biffspyd, chimichurri og grillet brød. Vil du pimpe pølsa anbefaler de syltet rødløk, brokkolisalat med bacon og ramsløkaioli.

Podcast-episode: Grillmat i parken

17. mai med norsk mat og drikke

Har du god tid så anbefaler ekspertene asparges, stekt brød med fenalår og focaccia med røkelaks og jordbær. Er din nasjonaldag travel, kan du lage klart mye på forhånd og servere et lekkert spekematfat, potetsalat med sennepsvinaigrette og grille hel ytrefilet. Norsk sider, jus og saft passer til det aller meste.

Podcast-episode: 17. mai med norsk mat og drikke

Grillmat – litt sunnere

Er du glad i å grille ofte? I denne episoden forteller MatPrat-ekspertene deg hvordan du griller litt sunnere. Frukt og grønt er digg på grillen, enten det er nektarin, hjertesalat eller søtpotet du liker. Og så klart både biff og burger kan bli et sunt grillmåltid!

Podcast-episode: Grillmat – litt sunnere

Mindful eating

Anti-dietten mindful eating er en trend vi ser i både sosiale medier og i noens lands kostråd. MatPrat-ekspertene mener mindful eating kan gi deg mer nytelse. Det kan også bidra til du ikke spiser mer eller mindre enn du trenger.

Podcast-episode: Mindful eating

Påske på hytta

Å dra på hyttetur er som å få nye samboere for en uke. Unngå drama, utmattelse og matkriser. Vi deler skamløst fra våre hytteturer, og hjelper deg med både organisering, oppgjør og mat til mange. Traybake til frokost, onepots, chili con carne og lammelår står på påskemenyen.

Podcast-episode: Påske på hytta

Alt blir bedre med

Hvilke ingredienser bruker MatPrat-ekspertene for å få himmelske smaker i maten? Cecilie og Britt Marlene avslører at de bruker vanilje til reinsdyr, sjokolade i chili con carne, og bacon i is! Du får også vite hva som er den ultimate smaksbomben på tur, og hvordan sitron er uunnværlig i maten.

Podcast-episode: Alt blir bedre med

Skrei – havets Rolls Royce

Skrei står på menyen i denne sendingen, en fantastisk fisk som kan misomarineres, spises gravet eller som ceviche. Den kan pannestekes, trekkes eller nytes i gryte med kokos og karri.

Podcast-episode: Skrei – havets Rolls Royce

Gjærbakst – slik lykkes du

Bakegeneral Torunn og bakenerd Anette baker for å stresse ned. De deler triksene som gir best deig og saftigst bakst, tangzhong-metoden og forteller om bakerevolusjonen.

Podcast-episode: Gjærbakst – slik lykkes du

Turmat i kulda

I denne episoden får du vite alt om vinterturmat, både utstyr, praktiske tips og digge retter. Varm suppe på termos, grilla toast på bålet og kanelsnurrer med den ultimate turdeigen fikser de fleste. Og vil du imponere, er risotto på primus og sjokoladefondant på bål sikre vinnere.

Podcast-episode: Turmat i kulda

Matsmart i barnefamilien

Bor du i en husholdning med partner og flere barn og kjenner at matprisene tynger, er dette episoden for deg. MatPrat-ekspertene deler sine beste tips for å handle inn, forberede og bruke maten på en måte som også er bra for lommeboka di.

Podcast-episode: Matsmart i barnefamilien

Mat og økonomi – for dere som er to

Trenger du og samboeren din å endre matbudsjettet? I denne episoden gir MatPrat-ekspertene råd til dere som er to. Hør hvordan dere kan handle smart, preppe og spise opp maten dere kjøper. Britt Marlene tipser om romantikk på budsjett.

Podcast-episode: Mat og økonomi – for dere som er to

Singelmat som senker matbudsjettet

Bor du alene og må kutte matbudsjettet? Da er dette episoden for deg. MatPrat-ekspertene deler sine beste tips til aleneboere om å planlegge, tilberede og spise opp maten som er kjøpt inn.

Podcast-episode: Singelmat som senker matbudsjettet

Faste – det du trenger å vite om den nye trenden

Hva er faste? Det svarer MatPrats ernæringsrådgiver Eilin på i denne episoden. Hun forteller også hva forskningslitteraturen sier om faste - og om faste er bra eller dårlig for deg.

Podcast-episode: Faste – det du trenger å vite om den nye trenden

Forretter til nyttårsaften

Nyttårsaften er like rundt hjørnet. Lurer på hva slags forrett du skal servere? MatPrat-ekspertene hjelper deg og anbefaler tre favoritter: gravet reinsdyr på minipannekaker, bruschetta med røkelakskrem og smørstekte kamskjell. De byr også på en myk og knasende munnfull og forklarer hvorfor mise en place er så genialt når du har gjester.

Podcast-episode: Forretter til nyttårsaften

Drikke til ribbe og pinnekjøtt

For å få den beste matopplevelsen med ribbe, pinnekjøtt og alt det andre gode du skal spise i jula, er det viktig å velge riktig drikke til julematen. Velkomstdrink, eplegløgg og espresso martini er også på radaren til MatPrat-ekspertene.

Podcast-episode: Drikke til ribbe og pinnekjøtt

Lammerull og ribbesylte

Hjemmelaget julepålegg er et must til lange julefrokoster og sene lunsjer. MatPrat-ekspertene tar for seg ribbesylte, lammerull og sild. Digg tilbehør som hjemmelaget sennep, hummus og sylta rødløk hører med.

Podcast-episode: Lammerull og ribbesylte

Julebord med venninnegjengen

Skal du invitere til julebord med venninner? Ekspertene har planen klar og foreslår fem retter gjestene tar med, blant annet tapasboller med fiken og koriander, rask røsti og ost som sharing. Som vertinne fikser du velkomstdrink og en liten juletapas som åpner ballet.

Podcast-episode: Julebord med venninnegjengen

Proteiner og egg

Egg er en super råvare, og er veldig populært hos de som trener mye. Hvor mye egg kan du spise? Hva er dagsbehovet for proteiner? Kan det bli for mye av det gode? Svarene får du i denne episoden.

Podcast-episode: Proteiner og egg

Spis gresskar på Halloween

Hasselbakt gresskarfilet, saftige doughnuts og oransje gnocchi er bare noe av det deilige du kan lage med gresskar til årets Halloweenfest.

Podcast-episode: Spis gresskar på Halloween

Potet du vil elske

Den passer til alt, du kan gjøre så mye deilig med den og den metter godt. MatPrat-ekspertene kan potet, og frister med triple fried fries, TikTok-poteter og lekker potetterte.

Podcast-episode: Potet du vil elske

Grytefavoritten høyrygg

Høyrygg av storfe er perfekt høstmat. Ekspertene lærer deg hvordan du best bruker denne stykningsdelen, og frister med mør pulled beef taco og en hot chili con carne.  

Podcast-episode: Grytefavoritten høyrygg

Hva bør du spise før og etter maraton og hard trening?

Enten du har meldt deg på 3 km eller maraton, så kan du hjelpe kroppen med det du spiser både før, under og etter løp eller hard trening. MatPrat-ekspertene frister med smoothiebowl, müslibar og bifftaco.

Podcast-episode: Hva bør du spise før og etter maraton og hard trening?

Godsaker med norske epler i sesong

Nå er norske epler på sitt beste. MatPrat-ekspertene forteller hvordan du tryller frem saftig eplekake, eplesmør, chutney og syltetøy i en fei.

Podcast-episode: Godsaker med norske epler i sesong

Deilig sommerdrikke

Lurer du på hva du skal drikke i sommervarmen? Marta og Therese frister med slush, lekre velkomstdrinker, bubble tea og iskaffe du lett lager selv.

Podcast-episode: Deilig sommerdrikke

Lag din egen majones

Lager du majonesen selv? Det er faktisk veldig enkelt, og vi forteller deg hvordan. Og når du nailer majonesen, er det kort vei til masse annet digg, som aioli, chilimajones og remulade. Her får du MatPrat-kokkenes tips til hvordan du skaper emulsjon.

Podcast-episode: Lag din egen majones

Saftige spareribs

Spareribs ligger ofte på grillen til kokk Anette. Hun forteller hvordan du får de saftige og fulle av smak. Og hvorfor hun hver sommer fyller kjøleskapet med hjemmelaget BBQ-saus.

Podcast-episode: Saftige spareribs

Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene 

Nå som lyset og sola er tilbake her til lands, er det endelig sesong for noen søte, sure og sprø favoritter. I denne episoden skal vi kose oss med deilig rabarbra, klassisk asparges med hollandaise, og jordbær - både som en osteiskake og jordbærsalsa til biffen din. Du får tips til hvordan du tar vare på godsakene utover i året, og ikke minst – hvordan du skal nyte dem akkurat nå som de er helt ferske.

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

Hjemmelagde pølser

Endelig blir det en 17. mai feiring som vi er vant til, det skal bli lange frokoster, hagefester og sene grilltimer. Har du lyst å imponere gjestene med hjemmelagde pølser, så har MatPrat-ekspertene lagd blant annet thai green chili pølse og lammepølser med salvie og fennikel. Baconmarmeladephysalisrelish og syltet rødløk er bare noe av tilbehøret du kan ha på toppen av pølser.

Podcast-episode: Hjemmelagde pølser

Slik sanker du de første ville vekstene

Våren er her, og sankesesongen er i gang! For du trenger ikke vente til høsten, det finnes allerede masse spiselig ute i naturen. I denne episoden får du tips om både blomster, ville vekster, tang og tare som du kan krydre menyen din med – helt gratis. 

Podcast-episode: Slik sanker du de første ville vekstene

Perfekt eggerøre

Koreanere har sin vri, og her hjemme spiser vi den gjerne med spekeskinke eller røkelaks, ofte med gressløk.  Verdens stjernekokker har alle sin egen oppskrift de sverger til for den perfekte eggerøra. MatPrat-ekspertene Anette og Britt Marlene har testet og smakt forskjellige metoder, og er ikke enige om hva som er best. De har hver nemlig hver sin favoritt.

Podcast-episode: Perfekt eggerøre

Braisert lammeskank

Tenk at det minst møre stykket på lammet kan bli så mørt at det nesten smelter på tunga? Braiserer du lammeskanken, blir dette en rett som det er lett å imponere med, og det er faktisk ikke så mye innsats som skal til før du får bra uttelling. I denne episoden får du høre mer om hvordan du tilbereder den, og hvilke ingredienser og smaker du kan bruke for å få akkurat det resultatet du vil ha.

Podcast-episode: Braisert lammeskank

All verdens pannekaker

Nesten hvert land har sin egen vri på pannekaker, og det er en hverdagshelt som funker året rundt. Okonomyaki med svinefilet og grønnkålchips, og jian bing med marinerte nakkekoteletter og hoisinsaus er våre asiatiske favoritter, disse er perfekte som middag. I Frankrike finner vi de som søt dessert, enten som Crêpes Suzettes, eller clafoutis. Og skal du kose deg ekstra med helgefrokosten, er det lite som slår fluffy amerikanske pannekaker.

Podcast-episode: All verdens pannekaker

Alt du kanskje lurer på om surdeig 

Har du bakt surdeig og ikke helt fått det til? Du er ikke alene, for i surdeigsbaking kan nesten alt gå feil. Men det kan også gå skikkelig bra, hvis du vet hvordan du skal løse noen av de utfordringene som kan dukke opp. Her får du svar fra MatPrat-ekspertene på det du lurer på, og det du kanskje ikke visste at du lurte på, om surdeig.

Podcast-episode: Alt du kanskje lurer på om surdeig

Hvordan bake et perfekt surdeigsbrød?

Baking med surdeig har blitt superpopulært de siste årene. Kanskje har du prøvd det før, men ikke fått det helt til? Eller kanskje du har bestemt deg for å prøve det for første gang? Her får du tipsene du trenger for å få til et skikkelig godt surdeigsbrød.

Podcast-episode: Hvordan bake et perfekt surdeigsbrød?

Hvordan gjør du surdeigstarteren aktiv?

Surdeigsstarteren er på plass, og du skal sette i gang med bakingen. Men så står det i oppskriften at du skal gjøre den aktiv. Hva betyr egentlig det? Og hvordan kan du vite når den er klar? I denne episoden tar surdeigsekspertene Anette og Torunn deg et skritt nærmere det perfekte surdeigsbrødet.

Podcast-episode: Hvordan gjør du surdeigstarteren aktiv?

Surdeigsstarter: Slik gir du den liv, og holder den i live

Har du lyst til å begynne å bake med surdeig? Da trenger du en surdeigsstarter. Men hvordan lager du den? Og hva må du gjøre for å holde den i live? Her får du ekspertenes beste tips til hvordan du lager deg en sur liten venn som kan bo hos deg i mange år og bli til masse deilig surdeigsbrød. 

Podcast-episode: Surdeigsstarter: Slik gir du den liv, og holder den i live

Risotto

Den skal serveres på minuttet, være al dente og kremete, myk og fyldig. Det er den italienske favoritten risotto som vi skal meske oss med i dag. Du får vite hva slags ris du bør bruke, og hvorfor du må du tilsette bare litt og litt av kraften for å få et perfekt resultat. Vi tar deg gjennom alle de deilige smaksveiene du kan gå. Og så får du tips om hvordan du gjør den italienske elsklingen norskkortreist og mer næringsrik.

Podcast-episode: Risotto

Visste du dette om egg?

Hvert år spiser du og jeg litt over 200 egg hver, i alt fra aioli til pannekaker eller fiskegrateng. Men visste du at egget puster? Eller at fargen på eggeplommen påvirkes av hva høna spiser? I dag skal vi bokstavelig talt knekke egget i studio.

Podcast-episode: Visste du dette om egg?

Nyttårsforsetter funker ikke. Her er rådene som virker.

Det er den tiden på året der vi alle skal skjerpe oss litt, trene mer, spise mer næringsrikt og kutte ut et eller annet. Men nyttårsforsetter det funker ikke, sier MatPrat-ekspertene, og kommer med gode tips til deg som vil ha en endring som varer. Gjør deg klar for smarte matbytter, energibalanse og hva som hjelper når plyndringstimen kommer.

Podcast-episode: Nyttårsforsetter funker ikke. Her er rådene som virker.

Saftig kalkun til festen  

Vet du hvor lang tid det tar å tine en kalkun? Skal man ha stuffing inni den eller ikke? Og vet du hvordan du binder opp kalkunen så den ser ekstra flott ut på festbordet? Og på bare 10 minutter i MatPrat-poddens julespesial får du alle triksene du trenger for å servere en helt perfekt stekt, og ikke minst saftig kalkun til festen. 

Klikk her for å høre i Spotify, eller i spilleren under for SoundCloud

Podcast-episode: Saftig kalkun til festen

Nyttårsdessert: Baked Alaska, flambert iskake

Nyttårsdesserten er årets siste rett, og den skal være litt høytidelig og ekstra lekker for øyet. MatPrat-ekspertene har valgt seg en skikkelig festdessert, som garantert vil imponere gjestene: Baked Alaska. Det er en iskake med marengs som skal flamberes! Her får du vite hvordan du lager den, og det på bare 10 minutter! 

Klikk her for å høre i Spotify, eller i spilleren under for SoundCloud

Podcast-episode: Nyttårsdessert: Baked Alaska, flambert iskake!

Bruk opp restene av julematen! 

Ribbepizza med grønnkål og hasselnøtter, nachos med kalkun, eller pinnekjøtt med pepperglaze – kanskje noe av dette kan friste etter det verste julestøvet har lagt seg? Vi kaster nemlig alt for mye rester av den gode julematen, men på bare 10 minutter i MatPrat-poddens julespesial får du inspirasjonen du trenger til å ta vare på maten, og lage en ordentlig restefest

Klikk her for å høre i Spotify, eller i spilleren under for SoundCloud

Podcast-episode: Bruk opp restene av julematen!

Krisehjelpen som redder julematen 

Når du vender karamellpuddingen ut av formen, og den bare flyter ut som en suppe og blir liggende som en pøl på pen-serviset, du finner ut at ribba er sur, og gjestene kommer om tre timer - dette er noen av matkrisene som kan melde seg på julekvelden. Er du bittelitt forberedt så er dette enkelt og unngå, men er først uhellet ute, så er det mulig å redde seg inn. I denne episoden av MatPrat-poddens julespesial får du krisehjelp og gode råd for julas kjøkkentabber.

Klikk her for å høre i Spotify, eller i spilleren under for SoundCloud

Podcast-episode: Krisehjelpen som redder julematen

Klassikeren karamellpudding 

Har du lurt på hvordan du får karamellpuddingen ordentlig stiv? Hvordan du vet at den er ferdig? Og ikke minst – hvordan du får den helskinnet over på fatet? Det vet MatPrat-ekspertene, og på bare 10 minutter i denne episoden av MatPrat-poddens julespesial gir de deg sine beste tips til den perfekte karamellpuddingen. 

Klikk her for å høre i Spotify, eller i spilleren under for SoundCloud

Podcast-episode: Klassikeren karamellpudding

Ribbe med sprø svor på 10 minutter

I denne episoden av MatPrat-poddens julespesial får du fem steg til garantert sprø på juleribba, og det på bare 10 minutter. Veien til suksess begynner allerede når du velger ribbe.

Klikk her for å høre i Spotify, eller i spilleren under for SoundCloud

Podcast-episode: Ribbe med sprø svor på 10 minutter

Huskereglene til saftig pinnekjøtt

Skal det være røkt eller urøkt? Må det være bjørkepinner, eller kan du bruke den vanlige rista i skapet? Og skal du egentlig bytte vann når du vanner det ut? I denne 10 minutters episoden av MatPrat-poddens julespesial gir vi deg huskereglene du trenger for saftig pinnekjøtt.

Klikk her for å høre i Spotify, eller i spilleren under for SoundCloud

Podcast-episode: Huskereglene til saftig pinnekjøtt

Tempering av sjokolade - lag din egen julekonfekt

I denne episoden av MatPrat-poddens julespesial får du 10 minutter med julas lekreste fristelse – hjemmelaget julekonfekt. Ekspertene lærer deg hvordan du får en glansfull sjokolade med skikkelig knekk og deilig fyll.

Klikk her for å høre i Spotify, eller i spilleren under for SoundCloud

Podcast-episode: Tempering av sjokolade - lag din egen julekonfekt

Fløtekarameller på 1-2-3!

Tenk at bare fire ingredienser er alt som skal til for å lage de lekreste fløtekarameller, og det er faktisk ganske lett å få til. I denne 10 minutters episoden av MatPrat-poddens julespesial, får du tips om temperatur, dråpetesten og hemmelige ingredienser i de aller beste julekaramellene.

Klikk her for å høre i Spotify, eller i spilleren under for SoundCloud

Podcast-episode: Fløtekarameller på 1-2-3!

Charcuterie med bakt brie - superenkel juletapas

Har du et førjulstreff på gang og lurer på hva du skal servere? I denne episoden av MatPrat-poddens julespesial gir vi deg 10 minutter inspo og tips til et deilig alternativ til tapas, nemlig charcuterie med bakt brie. Superenkelt, og med noe alle vil like.

Klikk her for å høre i Spotify, eller i spilleren under for SoundCloud

Podcast-episode: Charcuterie med bakt brie - superenkel juletapas

7 smarte måter å bruke opp brødet ditt på 

Det er nesten ingenting som er så godt som nybakt brød, men etter en dag eller to er det ikke like fristende, og de fleste av oss kaster alt for mye brød. Du kjenner deg kanskje igjen? Men visste du at du kan lage nytt brød av brødrestene? Eller lage toast med strykejernet? I denne episoden skal vi gi deg minst 7 måter å bruke opp brødet på

Klikk her for å høre i Spotify eller i spilleren under for SoundCloud.

Podcast-episode: 7 smarte måter å bruke opp brødet ditt på

Butter chicken og nanbrød er perfekt høstmat

Saftig indisk smørkylling (murgh makhani) med mange varme krydre og kremet cashewpuré får liv i høsthustrige kropper når sola er gjerrig. Chutney av mango eller epler sammen med mykt nanbrød og raita er et must. Vi gir deg en smart stekemetode for brødet, og Therese fant chilien vi alle drømmer om på sin reise til India.

Podcast-episode: Butter chicken og nanbrød er perfekt høstmat

Nye favoritter med reinkjøtt – pizza, pasta og taco som du aldri har smakt det før

Blir det pizza, taco eller pasta til middag i helga? Med ferskt reinkjøtt kan du toppe favorittrettene dine og servere noe som virkelig blir lagt merke til! Vi gir deg en kremet hvit pizza med blåmuggost og kantareller, pasta med hvitløk og ristede nøtter og fredagstaco med multesalsa – alt toppet med ferskt reinsdyrkjøtt.

Podcast-episode: Nye favoritter med reinkjøtt

Stekefett - er det ett fett?

Hva skal jeg steke kjøttet og fisken i? Når bruker jeg smør når velger jeg olje i panna? Og hvilken olje er best å steke i? Dette er tre av de mest stilte spørsmålene om stekefett, og MatPrat-ekspertene har som vanlig svarene klare. For stekefett er ikke et fett!

 

Podcast-episode: Stekefett - er det ett fett?

Ett lammelår – fire middager

Helstekt lammelår med deilig tilbehør er noe mange forbinder med høsten. Men visste du at du kan få fire nydelige middager ut av ett og samme lammelår? I denne episoden skal Britt Marlene og Cecilie fortelle deg hvordan du deler det opp, hvilke oppskrifter som passer helt perfekt til de ulike delene, og ikke minst – hvordan du lager den ultimate sausen til det ferske lammekjøttet

Podcast-episode: Ett lammelår – fire middager

Hvor mye kjøtt kan vi spise?

Har du også fått med deg alle meningene om at vi bør spise mindre kjøtt? Lurer du på hvor mye kjøtt vi egentlig spiser, og hvor mye vi burde spise? Hva er sunt, og hva er bærekraftig? Og kan kjøtt være begge deler?

Podcast-episode: Hvor mye kjøtt kan vi spise?

Suksess med sopp

Nå er det sesong for sopp i alle varianter. Bruk den fersk, tørk den, eller frys den – og lag deilig mat som klemmer deg fra innsida. Her får du Cecilie og Britt Marlenes tips både til soppturen, hvordan du kan bruke soppen til deilige retter gjennom hele året, og vil du lage noe helt spesielt, så får du oppskriften på soppsoya.

Podcast-episode: Suksess med sopp

Matpakketips

Etter en lang sommerferie er hverdagen her, og det smøres matpakker i de tusen hjem. Hva er det viktigste å sende med ungene i matboksen? Når kan barna lage matpakke selv? Og hva er ekspertenes favorittoppskrifter når man vil lage noe ekstra godt?

Podcast-episode: Matpakketips

Triksene du trenger for å redde maten  

Du har sikkert vært der du også – stått der med en gjeng som venter på ferske hveteboller, og så ser deigen litt mistenkelig flat ut? Eller kanskje chilien var litt sterkere enn planlagt, så det blir take-away i stedet? Svidd grøt, brente kaker, majones som har skilt seg – det er mye som kan gå skeis på kjøkkenet. Men det finnes nesten alltid håp – her får du de triksene du trenger for å redde maten. 

Klikk her for å høre i Spotify eller i spilleren under for SoundCloud.

Podcast-episode: Triksene du trenger for å redde maten

Feriefavoritter fra Middelhavet

Savner du maten fra feriefavorittene i Middelhavet? Det er norgessommer for de aller fleste, så MatPrat-ekspertene deler sine oppskrifter fra Spania, Italia og Hellas. Med paella, bruschetta og gyros med tzatziki kan du drømme deg bort til Middelhavet.

Podcast-episode: Episode 24 - Feriefavoritter fra Middelhavet

Hjemmelaget is

Fryser’n tømmes fort på varme feriedager, så MatPrat ekspertene gir deg sine beste oppskrifter på hjemmelaget is. Det blir nicecream, basilikumsorbet med sitron, blomster-is, kokosis med mango, lakris-is og sandwich-is. Og alle ungers sommerdrøm, is til frokost!

Podcast-episode: Hjemmelaget is

Salater du får dilla på

Har du lyst på en skikkelig god salat i sommersola? Trenger du tips til noen oppskrifter som du kan lage igjen og igjen og aldri bli lei? Da har du skrudd på riktig podd. For i dag kan Cecilie og Eilin friste med en lekker salatbowl med BBQ-kylling, en asiatisk biffsalat med frisk mynte, koriander og granateple og du får tips til både smakskombinasjoner og andre sprø saker som gir salaten det lille ekstra.

Podcast-episode: Episode 22 - Salater du får dilla på

Koreansk BBQ

Smaker fra det asiatiske kjøkken er perfekt i sommervarmen, friskt, med litt sting og masse smak! Koreansk BBQ bør du absolutt prøve ut; Bulgogi er en favoritt - deilig marinert kjøtt og friske grønnsaker. Til koreansk grillmat må du selvfølgelig ha kimchi, og du kan lage både kimchipannekaker og kimchimajones.

Podcast-episode: Koreansk BBQ

Saftig burger på grillen

Det er tid for sommer, grill og hamburger! MatPrat-ekspertene deler sine burgerfavoritter – og frister med glasert rødløk, baconmarmelade, kyllingburger, og en deilig fargerik rødbetburger.

Podcast-episode: Saftig burger på grillen

Perfekt Pavlova

Den er sprø utenpå og deilig seig inni – og toppet med fløyelsmyk eggekrem og søte bær. Vi snakker selvfølgelig om Pavlova, kakefavoritten til 17. mai. MatPrat-ekspertene forteller deg hvordan du får marengsbunnen helt perfekt, og frister med smaker som smash, lakris og salt karamell.

Podcast-episode: Perfekt Pavlova

Tapas du vil elske

I denne episoden gir Cecilie deg enkle tips til hvordan du kan løfte tapasbordet til nye høyder. Med et overdådig charcuterie som ser (og høres) like godt ut som det smaker, focaccia på grillen, og aioli i mange ulike varianter, får tapasbordet den kjærligheten det fortjener.

Podcast-episode: Tapas du vil elske

Ravioli – hjemmelaget pasta

Dette er sendingen for deg som vil en tur til pastahimmelen. For i dag byr MatPrat- ekspertene på to varianter av hjemmelaget ravioli. Den ene er fylt med oksehaler, sopp og sjalottløk og serveres med nydelig kraft. Den andre fyller du med røkelaks, spinat og serverer med deilig nøttebrunt smør.

Podcast-episode: Ravioli – hjemmelaget pasta

Meze med grillet lammelår

Den klassiske lammesteken er kanskje det mange forbinder med påske, men i denne episoden skal vi spice opp påskelammet litt, så vi drar fram grillen for våren og serverer meze. Med baba ganoush, kardemommeris og krydret gulrotsalat som tilbehør, blir smaksløkene virkelig sparket ut av vinterdvalen.

Klikk her for å høre i Spotify eller i spilleren under for SoundCloud.

Podcast-episode: Meze med grillet lammelår

Perfekt pizzadeig med poolish

I denne episoden forklarer Anette hemmeligheten bak den perfekte pizzadeigen. Trinn for trinn lærer du å lage en poolish, som tilsettes deigen. Med god tid og en app får du en luftig og sprø pizza, himmelsk på smak. For deg som vil ha en raskere løsning, byr Therese på eltefri pizzadeig.

Klikk her for å høre i Spotify eller i spilleren under for SoundCloud.

Podcast-episode: Perfekt pizzadeig med poolish

Sprøtt og godt – slik nailer du panering og fritering

Sprøtt utenpå, mørt og juicy inni – skal du imponere eller trenger noe skikkelig kosemat, er det vel ingenting bedre enn en frityrstekt godbit? MatPrat-kokkene Anette og Cecilie gir deg de tipsene du trenger for å fikse teknikkene fritering og panering som en proff, og du kommer til å få lyst på noe du kanskje ikke har hørt om før – nemlig de japanske fristelsene tonkatsu og katsudon.

Podcast-episode: Sprøtt og godt – slik nailer du panering og fritering

Taco 2.0 med birria tacos og carnitas

Saftig langtidskokt oksekjøtt med chili og spisskummen er den nye hotte taco-trenden. Vi lærer deg å lage Birria Taco. Og på tre timer kan du trylle nakkekoteletter om til deilige carnitas og fredagskvelden er i boks. Vi byr også på våre topp to tilbehør til den litt mer fancy tacoen.

Podcast-episode: Taco 2.0 med birria tacos og carnitas

Reinsdyrkjøtt – helt vilt godt

Mørt, smakfullt og helt vilt godt – reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur har å by på. Hva med en saftig reinsdyrbiff med pastinakkpuré og nøttesmør? Eller en bao med glasert reinsdyrskav og sylta grønnsaker? Det er kanskje ikke så ofte du lager noe med reinsdyrkjøtt, men det kan komme til å endre seg nå, for i denne episoden får du MatPrat-kokkenes aller beste tips til hvordan du lykkes med reinsdyrkjøtt hjemme på kjøkkenet – både til hverdags og fest.  

Podcast-episode: Reinsdyrkjøtt – helt vilt godt

Sunn start på året + lytterspørsmål

Hvordan går jeg ned i vekt fort? Hva skal jeg spise for å føle meg mett? Og er det bra å faste? Ekspertene svarer på spørsmål dere har sendt inn. Og bowls med søtpotet og grønnkål, spinatwraps med kylling og ferske vårruller med suovas gir deg en sunn kickstart på året.

Podcast-episode: Sunn start på året + lytterspørsmål

Fra rester til digge retter

Mac’n cheese-muffins, crunchy krutonger og italienske klassikere som ribollita og panzanella – visste du at du kan lage alt dette av matrester? Restene fra i går kan bli til en enda bedre middag i dag, alt du trenger er noen gode tips, og det får du i denne episoden av MatPrat-podden.

Podcast-episode: Fra retter til digge rester

O julemat med din glede

Saftig ribbe som har en glaze med stjerneanis, sitrongress og kanel. Røkt pinnekjøtt med søtlig barbecuesaus med litt sting. Det er snart tid for julemiddagen, vi byr på nye varianter, men også klassiskere. Og vet du ikke hvordan du får svoren sprø, eller karamellpuddingen perfekt, så vet du det i løpet av MatPrat-podden. 

Podcast-episode: O julemat med din glede

Julestemning på en halvtime

Endelig er det desember! Vi kjører maks julestemning med den beste oppskriften på seige fløtekarameller, superdigge julekaker og den perfekte glasuren til pepperkakene dine. Og hvor mange julefilmer har Anette egentlig sett så langt? I denne episoden skal vi sørge for at du får skikkelig julestemning. 

Podcast-episode: Julestemning på en halvtime

Trøstemat og cravings

Hva er den ultimate trøstematen? Du vet den du spiser når du har hatt verdens kjipeste dag, det bare regner eller du rett og slett trenger litt trøst og kos?  Vi skal lære å lage Gyoza, den japanske varianten av dumplings, som både dampes og stekes. Og en curry med kylling, nudler, peanøttsmør og chili. Og klassikeren som går veldig fort å lage, smørstekt toast med masse smelta ost og andre godsaker inni. Vi får også svar på hvorfor vi craver det som er søtt, salt og fett.  

Podcast-episode: Trøstemat og cravings

Suppe med tre teknikker

Lyst på en ertesuppe med grønn curry og kokosmelk, en mettende blomkålsuppe eller en herlig ramen som du koker på hjemmelaget kraft?I denne episoden forteller MatPrat-kokkene deg hvilke tre teknikker du kan bruke til å lage supper i nesten alle varianter. 

Podcast-episode: Suppe med tre teknikker

Fristende frokost

Instagram bugner med frokost-trender og vi lærer deg å lage de aller diggeste.   Dette er episoden for deg som har lyst på en deilig start på dagen, enten det er travel mandag eller en lang lørdagsmorgen. Og vi skal svare på det som mange lurer på: må vi spise frokost? 

Podcast-episode: Fristende frokost

Middagspanikken 

Kokos og currypanne med delikat torsk, chilli og lime. Shawarma med revet lammelår, som er krydret med spisskummen, nellik og allehånde. Nei, vi frister ikke med lørdagsmiddag, men gode, sunne og ganske raske retter du kan lage i en travel hverdag. Dette er episoden for deg som sliter med middagspanikken.   

Podcast-episode: Middagspanikken

Hvordan steke den perfekte biffen?

Er en perfekt stekt biff med hjemmelaget bearnaisesaus noe for deg? Eller foretrekker du kanskje heller litt marinert entrecôte med ingefær, hvitløk, ris og spicy chilisaus servert i sprø hjertesalat? Og hvis du lurer på hvordan du steker biffen helt perfekt, får du svar på det!

Podcast-episode: Hvordan steke den perfekte biffen

Roten til alt godt

Trenger du inspirasjon for å lage noe nytt og digg med grønnsaker? Da hører du på de rette folka. Du får også fire smarte tips for hvordan du kan få i deg mer grønt, uten særlig innsats.  

Podcast-episode: Roten til alt godt

Lam med en smak av verden

Se for deg et nystekt yoghurtbrød – en krysning mellom naan og tortilla - som du fyller med auberginedipp, rødløk, paprika, og noe av det beste kjøttet du kan få tak i nå på høsten. Også vi har vært skikkelig frekke og lagd en helt ny vri på fårikålen.

Podcast-episode: Lam med en smak av verden

Stemningsbilde podcast

Podcastinnspilling
Podcastinnspilling

Vil du høre mer?


I denne gode, gamle podcastserien møter du barndomskompisene Erlend og Øistein i det de prøver seg på oppskrifter for aller første gang. Ta med deg gutta på kjøkkenet og lær mer om maten du lager og råvarene du bruker.

Podcast-episode: Campaign soundcloud block Svinefilet i pho

Podcast-episode: Campaign soudcloud block Greskinspirert lammepanne med avokadotzatziki

Podcast-episode: Campaign soudcloud block Boeuf Bourguignon

Podcast-episode: Campaign soudcloud block Lammeburger med pitabrød og eplecoleslaw

Podcast-episode: Campaign sound cloud block Egg kan mer enn du tror

Podcast-episode: Campaign soudcloud block Grilling

Podcast-episode: Campaign soudcloud block Marinade, rub og grillsaus

Podcast-episode: Campaign soudcloud block Gadgets til grillen

Podcast-episode: Campaign soudcloud block Valg av grill

Podcast-episode: campaign sound cloud block Pavlova

Podcast-episode: Campaign Sound Cloud Block Hjemmelagde pølser

Podcast-episode: Campaign sound cloud block biffsalat- jenter og jern

Podcast-episode: Campaign Sound Cloud Block klassisk lammestek

Podcast-episode: Campaign Sound Cloud Block posjert egg

Podcast-episode: Campaign Sound Cloud Block Appelsin

Podcast-episode: Campaign Sound Cloud Block Gjenoppskrifter

Podcast-episode: Campaign sound cloud block Kalkun

Podcast-episode: Campaign sound cloud block Ribbe

Podcast-episode: Campaign sound cloud block Pinnekjøtt

Podcast-episode: Campaign sound cloud block Surring av fylt stek

Podcast-episode: Campaign sound cloud block Utbening av lammelår

Podcast-episode: Campaign Sound Cloud Block Taco med revet kylling

Podcast-episode: Campaign Sound Cloud Block Spareribs med kålsalat

Podcast-episode: Campaign Sound Cloud Block Phat thai

Podcast-episode: Campaign Sound Cloud Block Biff med kimchi

Podcast-episode: Campaign Sound Cloud Block Kyllingramen

Podcast-episode: Campaign Sound Cloud Block Strimlet svinekjøtt med asiatisk smak

Podcast-episode: Campaign Sound Cloud Block Scotch eggs

Podcast-episode: Campaign Sound Cloud Block Helstekt ytrefilet med bringebær- og byggrissalat