Lagre

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ss olje til steking
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 500 g spagetti , eller annen pasta
  • 1 boks hermetiske tomater (á 400 g)
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 ts chiliflakes
  • 1 pk cherrytomat
  • 12 dl vann
  • 2 stk. hønsebuljongterning
  • 0,5 pk frisk spinat (á 200 g)
  • 2 ss olivenolje
  • 50 g revet parmesan , eller annen vellagret ost
  • 0,25 potte frisk basilikum
Del

One pot med kjøttdeig

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Alt i en gryte! Superenkel middag - og det på bare 15 minutter! One pot med kjøttdeig er tingen når du skal ha hverdagsmiddagen raskt på bordet. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ss olje til steking
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 500 g spagetti , eller annen pasta
  • 1 boks hermetiske tomater (á 400 g)
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 ts chiliflakes
  • 1 pk cherrytomat
  • 12 dl vann
  • 2 stk. hønsebuljongterning
  • 0,5 pk frisk spinat (á 200 g)
  • 2 ss olivenolje
  • 50 g revet parmesan , eller annen vellagret ost
  • 0,25 potte frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Fres kjøttdeig i en romslig gryte med olje.
  2. Skrell løk og skjær den i tynne skiver. Riv hvitløk på et lite rivjern.
  3. Tilsett løk, hvitløk, spagetti, hermetiske tomater, cherrytomater, tørket oregano og chiliflak i kjelen.
  4. Hell på vann og tilsett buljong.
  5. Ha på lokk og kok opp. La det hele småkoke i 10-12 minutter til pastaen er ferdigkokt, eller følg koketiden på spagettipakken. Rør om i kjelen underveis.
  6. Trekk kjelen av platen og vend inn spinat rett før servering. Ha i olivenolje og krydre med salt og pepper. Hakk basilikumblader grovt, og dryss over basilikum og parmesan før servering.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant