One pot med kjøttdeig

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Alt i en gryte! Superenkel middag - og det på bare 15 minutter! One pot med kjøttdeig er tingen når du skal ha hverdagsmiddagen raskt på bordet. 

Ingredienser

4 Porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ss olje til steking
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 500 g spagetti , eller annen pasta
  • 1 boks hermetiske tomater (á 400 g)
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 ts chiliflakes
  • 1 pk cherrytomat
  • 12 dl vann
  • 2 stk. hønsebuljongterning
  • 0,5 pk frisk spinat (á 200 g)
  • 2 ss olivenolje
  • 50 g revet parmesan , eller annen vellagret ost
  • 0,25 potte frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Fres kjøttdeig i en romslig gryte med olje.
  2. Skrell løk og skjær den i tynne skiver. Riv hvitløk på et lite rivjern.
  3. Tilsett løk, hvitløk, spagetti, hermetiske tomater, cherrytomater, tørket oregano og chiliflak i kjelen.
  4. Hell på vann og tilsett buljong.
  5. Ha på lokk og kok opp. La det hele småkoke i 10-12 minutter til pastaen er ferdigkokt, eller følg koketiden på spagettipakken. Rør om i kjelen underveis.
  6. Trekk kjelen av platen og vend inn spinat rett før servering. Ha i olivenolje og krydre med salt og pepper. Hakk basilikumblader grovt, og dryss over basilikum og parmesan før servering.

 

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.