Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Risotto på primus

Risotto på primus

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl varm kjøttkraft eller buljong
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 150 g arborioris (risottoris) eller carnaroliris
  • 2 dl hvitvin
  • 3 stk. aromasopp i biter
  • 3 stk. frisk sjampinjong i biter
  • 50 g babyspinat
  • 10 g kaldt smør
  • 25 g finrevet parmesan
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En god og kremet risotto med sopp og spinat passer perfekt på tur, og kan enkelt lages på primus. Bruk gjerne sopp du har plukket selv eller ta med hjemmefra. Topp med revet parmesan - bon appetit!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl varm kjøttkraft eller buljong
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 150 g arborioris (risottoris) eller carnaroliris
  • 2 dl hvitvin
  • 3 stk. aromasopp i biter
  • 3 stk. frisk sjampinjong i biter
  • 50 g babyspinat
  • 10 g kaldt smør
  • 25 g finrevet parmesan

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server straks, gjerne med ekstra revet parmesan på toppen!

Risotto på primus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Turmat i kulda

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 20.05.2024 07:26:44