Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Alternativer til ventepølse

Sprøstekt løk

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 stk. løk
  • 1 l druekjerneolje eller annen olje egnet for fritering
  • 1 ts salt

Oppskriftsintroduksjon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Herlig hjemmelaget sprøstekt løk! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 stk. løk
  • 1 l druekjerneolje eller annen olje egnet for fritering
  • 1 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Om du ikke har steketermometer kan du stikke en tresleiv i oljen og se om det bruser. Når det bruser rundt sleiven er oljen varm nok.

Server hjemmelaget sprøstekt løk til pølsene fra grillen.

Podcast-episode: Hjemmelagde pølser

Podcast-episode: Imponer med pølser til 17. mai

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB14 01.05.2025 00:52:55