Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Queso fresco

Queso fresco

Ingredienser

1  porsjoner

Gir ca. 400 g ferskost

  • 5 dl helmelk
  • 5 dl kulturmelk , tjukkmelk eller kefir
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ts limesaft
  • 1 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Queso fresco er en smuldrete og mild meksikansk ferskost. Denne hjemmelagde osten er enkel å lage, og helt perfekt til å smuldre over tacos og tacoretter. Server nylagd eller oppbevar i en tett og ren boks i kjøleskapet opptil en ukes tid, så har du til tacofesten gjennom hele uka!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner

Gir ca. 400 g ferskost

  • 5 dl helmelk
  • 5 dl kulturmelk , tjukkmelk eller kefir
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ts limesaft
  • 1 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Osten er perfekt å bruke som topping på nachos eller til å sette frem på tacobordet

Nachos i form

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Fem grep for å uppe tacoen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 30.04.2024 08:32:31