Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Fårikål i sandwich? Ja, det er en greie nå! Mike og Marta gir rester av fårikål nytt liv med asiatiske smaker, syltede grønnsaker og Mike sin egen saus - med kål! Denne sandwichen er grunn nok alene til å lage fårikål i høst.
I denne oppskriften brukes det rester av fårikål. Fårikålkjøttet er lettest å jobbe med når det er temperert, så du kan med fordel varme opp kjøttet litt før du starter.
Fårikålsandwich av Micheal Ray VC Angeles / @akam1k3 og Marta Ravnsborg
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.