Ingredienser

  • 4 stk. nektarin
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. lime
  • 1 ss olje til pensling
  • 1 pk pecannøtter (á 45 g)
  • 2 ss flytende honning
  • 0,5 pk ruccula (á 65 g)
  • 1 stk. mozzarella
Del

Grillet nektarin med mozzarella

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sommerens frekkeste rett - grillet nektarin med fløyelsmyk mozzarella, ruccula og glaserte pecannøtter! En skikkelig sommerfest på fat som er en perfekt koserett, eller dessert etter grillmaten.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. nektarin
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. lime
  • 1 ss olje til pensling
  • 1 pk pecannøtter (á 45 g)
  • 2 ss flytende honning
  • 0,5 pk ruccula (á 65 g)
  • 1 stk. mozzarella

Slik gjør du

  1. Del nektarin i to og ta ut steinen. Kutt rødløk i båter. Lime i to.
  2. Pensle med olje og legg nektarin og løkbåter på grillen. Grill til de har fått en fin grillskorpe og har blitt litt myke.
  3. Brett kanter på et ark aluminiumsfolie, slik at du får en liten form og sett den på grillen. Ha pecannøtter i formen, og la de bli litt ristet.
  4. Når nøttene har blitt litt crunchy, trekk dem over på indirekte varme, og ha på honning.
  5. Ha ruccula i en stor vid tallerken, og legg de lune nektarinene og rødløken over salaten.
  6. Riv mozzarella i mindre biter og legg det over på fatet.
  7. Ha på glaserte pecannøtter rett før servering.

Server salaten med grillet lime, og gjerne litt nykvernet pepper og frisk basilikum eller annen urt.

Grillet nektarin med mozzarella

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant