Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet nektarin med mozzarella

Grillet nektarin med mozzarella

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. nektarin
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. lime
  • 1 ss nøytral olje til pensling
  • 1 pk pecannøtter (á 45 g)
  • 2 ss honning
  • 0,5 pk ruccula (á 65 g)
  • 1 stk. mozzarella
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sommerens frekkeste rett - grillet nektarin med fløyelsmyk mozzarella, ruccula og glaserte pecannøtter! En skikkelig sommerfest på fat som er en perfekt koserett, eller dessert etter grillmaten.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. nektarin
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. lime
  • 1 ss nøytral olje til pensling
  • 1 pk pecannøtter (á 45 g)
  • 2 ss honning
  • 0,5 pk ruccula (á 65 g)
  • 1 stk. mozzarella

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server salaten med grillet lime, og gjerne litt nykvernet pepper og frisk basilikum eller annen urt.

Grillet nektarin med mozzarella

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Grillmat – litt sunnere

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 19.04.2024 01:43:41