Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tomatsild

Tomatsild

Ingredienser

4  porsjoner
  • 8 stk. kryddersildfilet
  • 2 stk. løk
  • 1,5 dl tomatpuré
  • 2,5 dl sukker
  • 5 ss eddik, 7 %
  • 1 dl vann
  • 0,5 dl solsikkeolje
  • 3 stk. laurbærblad
  • 2 ss gule sennepsfrø
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 dl hakket frisk dill
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her er en oppskrift på en aldeles fabelaktig og velsmakende tomatsild. En klassiker blant påleggsild og et smaksrikt innslag på et koldtbord. Kanskje en gaveidé?

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 8 stk. kryddersildfilet
  • 2 stk. løk
  • 1,5 dl tomatpuré
  • 2,5 dl sukker
  • 5 ss eddik, 7 %
  • 1 dl vann
  • 0,5 dl solsikkeolje
  • 3 stk. laurbærblad
  • 2 ss gule sennepsfrø
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 dl hakket frisk dill

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Bør stå kjølig i ett døgn før den spises

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Lammerull og ribbesylte

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 24.07.2024 20:14:48