Ingredienser

  • 0,5 stk. kinakål
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. gulrot
  • 0,5 stk. agurk
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. rød chili
  • 2 dl hakket frisk mynte
  • 2 dl hakket frisk koriander

Kylling og peanøtter:

Dressing:

  • 0,5 dl fiskesaus (asiatisk)
  • 2 ss sort riseddik (chinkiang)
  • 1 ss sukker
  • 0,5 dl olje
  • 2 ss limejuice
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 stk. rød chili
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

352kcal

Energi

21.8g

Fett

24.3g

Protein

11.6g

Karbohydrater

2mg

Jern

Del

Vietnamesisk kyllingsalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En fargerik og nydelig kyllingsalat med spennende smaker og crunchy grønnsaker og nøtter. Rydd plass på bordet for denne herlige vietnamesiske kyllingsalaten!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 0,5 stk. kinakål
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. gulrot
  • 0,5 stk. agurk
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. rød chili
  • 2 dl hakket frisk mynte
  • 2 dl hakket frisk koriander

Kylling og peanøtter:

Dressing:

  • 0,5 dl fiskesaus (asiatisk)
  • 2 ss sort riseddik (chinkiang)
  • 1 ss sukker
  • 0,5 dl olje
  • 2 ss limejuice
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 stk. rød chili
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

352kcal

Energi

21.8g

Fett

24.3g

Protein

11.6g

Karbohydrater

2mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kutt kinakål, rødløk og gulrot fint. Del agurk i to på langs, skrap ut den myke kjernen og kutt i tynne skiver. Del paprika og chili på langs, fjern frøene og kutt i tynne strimler.
  2. Fjern de groveste stilkene på mynte og koriander. Legg til side et par stilker til pynt. Grovhakk resten.
  3. Bruk fingrene og del kyllingkjøttet i strimler. Grovhakk peanøttene.
  4. Bland sammen fiskesaus, riseddik, sukker, olje og limesaft. Finhakk hvitløk og chili og ha det i dressingen. Smak til med litt salt og pepper.
  5. Bland sammen kinakål, rødløk, gulrot, agurk, chili og hakkede urter og hell over halvparten av dressingen. Legg salaten på et fat og anrett kyllingkjøttet på toppen. Dryss over hakkede peanøtter. Server resten av dressingen i en skål ved siden av.

Vietnamesisk kyllingsalat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant