Kokos- og currypanne med torsk

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Dette er en smakfull fiskepanne som det er kjapt og enkelt å varte opp med på en travel hverdag.

Ingredienser

  • 200 g fullkornris
  • 800 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 12 stk purre
  • 12 stk grønn paprika
  • 2 ss olje
  • 4 dl lett kokosmelk
  • 2 ss rød karripasta
  • saft og skall av 12 stk lime
  • 12 stk finhakket rød chili
  • 4 ss finhakket frisk koriander

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Skjær torsk i serveringsstykker. Krydre med salt.
  3. Skjær purre i skiver og paprika i biter.
  4. Ha olje i en varm dyp panne eller bred gryte. Fres purre og paprika til det er blankt. Tilsett karripasta og fres videre i 1-2 minutter. Rør godt så det ikke svir seg.
  5. Tilsett kokosmelk og kok opp. Senk varmen og la gryten småkoke i 10 minutter.
  6. Ha fiskestykkene i gryten og tilsett samtidig skall og saft av lime. Legg på lokk og la fisken trekke til den er ferdig, ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Dryss over hakket koriander og chili og server med ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.