Kokos- og currypanne med torsk

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Dette er en smakfull fiskepanne som det er kjapt og enkelt å varte opp med på en travel hverdag.

Ingredienser

  • 200 g fullkornris
  • 800 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 12 stk purre
  • 12 stk grønn paprika
  • 2 ss olje
  • 4 dl lett kokosmelk
  • 2 ss rød karripasta
  • saft og skall av 12 stk lime
  • 12 stk finhakket rød chili
  • 4 ss finhakket frisk koriander
Vis næringsinnhold
Energi
494kcal
Fett
17.3g
Protein
42.6g
Karbohydrater
39.8g
Jern
2.8mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Skjær torsk i serveringsstykker. Krydre med salt.
  3. Skjær purre i skiver og paprika i biter.
  4. Ha olje i en varm dyp panne eller bred gryte. Fres purre og paprika til det er blankt. Tilsett karripasta og fres videre i 1-2 minutter. Rør godt så det ikke svir seg.
  5. Tilsett kokosmelk og kok opp. Senk varmen og la gryten småkoke i 10 minutter.
  6. Ha fiskestykkene i gryten og tilsett samtidig skall og saft av lime. Legg på lokk og la fisken trekke til den er ferdig, ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Dryss over hakket koriander og chili og server med ris.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.