Ingredienser

  • 200 g fullkornris
  • 600 g torskefilet
  • 1 stk. purre
  • 2 stk. grønn paprika
  • 2 ss olje
  • 2 ss rød curry paste
  • 4 dl lett kokosmelk
  • saft og skall av 1 stk. lime
  • 4 ss finhakket frisk koriander
  • 1 stk. finhakket rød chili
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

494kcal

Energi

17.3g

Fett

42.6g

Protein

39.8g

Karbohydrater

2.8mg

Jern

Del

Kokos- og currypanne med torsk

(12)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gjør en indisk vri på fiskemiddagen og lag denne smakfulle fiskepannen med torsk - kjapt og enkelt å varte opp med i en travel hverdag.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 200 g fullkornris
  • 600 g torskefilet
  • 1 stk. purre
  • 2 stk. grønn paprika
  • 2 ss olje
  • 2 ss rød curry paste
  • 4 dl lett kokosmelk
  • saft og skall av 1 stk. lime
  • 4 ss finhakket frisk koriander
  • 1 stk. finhakket rød chili
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

494kcal

Energi

17.3g

Fett

42.6g

Protein

39.8g

Karbohydrater

2.8mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Skjær torsk i serveringsstykker. Krydre med salt.
  3. Skjær purre i skiver og paprika i biter.
  4. Ha olje i en varm dyp panne eller bred gryte. Fres purre og paprika til det er blankt.
  5. Tilsett curry paste og fres videre i 1-2 minutter. Rør godt så det ikke svir seg.
  6. Tilsett kokosmelk og kok opp. Senk varmen og la gryten småkoke i 3-4 minutter.
  7. Legg i fiskestykkene og tilsett samtidig skall og saft av lime. Krydre med litt salt og pepper.
  8. Legg på lokk og la fisken trekke til den er ferdig, 5-6 minutter, litt avhengig av størrelsen på fiskestykkene. Dryss over hakket koriander og chili før servering.

Server med ris.

Kokos og currypanne

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant