Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ytrefilet av svin med byggrynssalat

Ytrefilet av svin med byggrynsalat

Ingredienser

porsjoner

Byggrynsalat:

  • 2 dl byggryn
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 bunt frisk mynte
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 eple
  • saft av 1 stk. sitron
  • 3 ss olivenolje

Urtedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss hakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss honning
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tynne skiver av svinefilet i kombinasjon med en mettende og herlig byggrynsalat med friske urter og syrlig eple blir til en herlig, enkel hverdagsrett med masse smak!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Byggrynsalat:

  • 2 dl byggryn
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 bunt frisk mynte
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 eple
  • saft av 1 stk. sitron
  • 3 ss olivenolje

Urtedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss hakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss honning

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Kokketips: I dressingen kan du bruke både rømme, créme fraîche, yoghurt eller kefir, eller en blanding av disse.

Server filetskivene med frisk byggrynsalat og urtedressing. Topp med litt kvernet pepper.

Ytrefilet av svin med byggrynssalat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB11 22.05.2024 22:48:45