Kyllinglår i kokosmelk med karri

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
40–60 min

Grillede kyllinglår sammen med poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og karripasta gir deg du hele middagen servert i én form. Smaken er utrolig spennende!

Ingredienser

  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 500 g potet i tynne skiver
  • 1 stk løk i tynne skiver
  • 3 stk hakket vårløk
  • 4 dl kokosmelk
  • 1 boks hakkede, hermetiske tomater
  • 12 dl soyasaus
  • ca. 3 ts rød karripasta
  • ca. 1 ts sukker
  • ca. 3 ss peanøtter
  • 12 potte frisk koriander

Slik gjør du

  1. Ha poteter, løk, vårløk, kokosmelk, tomater, soyasaus og karripasta i en ildfast form. Bland alt godt. Smak til med sukker som gir mer smak og sødme i tomatene.
  2. Legg kyllinglårene på toppen og sett formen i stekeovnen på 180 °C. Stek i minst 40 minutter til skinnet på kyllinglårene er sprøtt og potetskivene møre. Sjekk gjerne om potetene er møre med en spiss kniv.

Dryss over peanøtter og frisk koriander like før servering. Nanbrød og en grønn salat smaker godt ved siden av.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.