Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. kyllinglår
  • 500 g potet i tynne skiver
  • 1 stk. løk i tynne skiver
  • 3 stk. hakket vårløk
  • 4 dl kokosmelk
  • 1 boks hakkede, hermetiske tomater
  • 0,5 dl soyasaus
  • ca. 3 ts rød curry paste
  • ca. 1 ts sukker
  • ca. 3 ss peanøtter
  • 0,5 potte frisk koriander
Del

Kyllinglår i kokosmelk med karri

(15)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillede kyllinglår sammen med poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og curry paste gir deg du hele middagen servert i én form. Smaken er utrolig spennende!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. kyllinglår
  • 500 g potet i tynne skiver
  • 1 stk. løk i tynne skiver
  • 3 stk. hakket vårløk
  • 4 dl kokosmelk
  • 1 boks hakkede, hermetiske tomater
  • 0,5 dl soyasaus
  • ca. 3 ts rød curry paste
  • ca. 1 ts sukker
  • ca. 3 ss peanøtter
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

  1. Ha poteter, løk, vårløk, kokosmelk, tomater, soyasaus og curry paste i en ildfast form. Bland alt godt. Smak til med sukker som gir mer smak og sødme i tomatene.
  2. Legg kyllinglårene på toppen og sett formen i stekeovnen på 180 °C. Stek i minst 40 minutter til skinnet på kyllinglårene er sprøtt og potetskivene møre. Sjekk gjerne om potetene er møre med en spiss kniv.

Dryss over peanøtter og frisk koriander like før servering. Nanbrød og en grønn salat smaker godt ved siden av.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant