Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kyllinglår i kokosmelk med karri

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 500 g potet i tynne skiver
  • 1 stk. løk i tynne skiver
  • 3 stk. hakket vårløk
  • 4 dl kokosmelk
  • 1 boks hakkede, hermetiske tomater
  • 0,5 dl soyasaus
  • ca. 3 ts rød curry paste
  • ca. 1 ts sukker
  • ca. 3 ss peanøtter
  • 0,5 potte frisk koriander
Del

Kyllinglår i kokosmelk med karri

(15)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillede kyllinglår sammen med poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og curry paste gir deg du hele middagen servert i én form. Smaken er utrolig spennende!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 500 g potet i tynne skiver
  • 1 stk. løk i tynne skiver
  • 3 stk. hakket vårløk
  • 4 dl kokosmelk
  • 1 boks hakkede, hermetiske tomater
  • 0,5 dl soyasaus
  • ca. 3 ts rød curry paste
  • ca. 1 ts sukker
  • ca. 3 ss peanøtter
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

  1. Ha poteter, løk, vårløk, kokosmelk, tomater, soyasaus og curry paste i en ildfast form. Bland alt godt. Smak til med sukker som gir mer smak og sødme i tomatene.
  2. Legg kyllinglårene på toppen og sett formen i stekeovnen på 180 °C. Stek i minst 40 minutter til skinnet på kyllinglårene er sprøtt og potetskivene møre. Sjekk gjerne om potetene er møre med en spiss kniv.

Dryss over peanøtter og frisk koriander like før servering. Nanbrød og en grønn salat smaker godt ved siden av.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 09.02.2023 09:42:13