Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Matprat-ekspertene

Vi har mange eksperter i Matprat som alle har stor faglig tyngde. De har lang erfaring med formidling både til forbruker og media.


Har du spørsmål om råvarer, mat og tilberedning?

  • Anette Fjelleng Hansen

    Anette Fjelleng Hansen   

    Kokk og matfaglig teamleder

    Anette er utdannet kokk med en bachelor i samfunnsernæring og er matfaglig teamleder med ansvar for matfaglig innhold på våre nettsider. Hun jobber strategisk med å utvikle, kvalitetssikre og formidle inspirerende matinnhold som forener tradisjon, nytenkning og bærekraft.

    Spesialkompetanse: Alt fra boblende surdeig og luftig pizza til saftig grillmat, høye kaker og lekker matstyling – Anette har kontroll! Enten det er tradisjonsmat til hverdag og fest, bærekraftig matlaging med norske råvarer, smarte løsninger på matsvinn, eller hvordan gjøre hverdagsmaten både enkel, kreativ og full av smak, har hun også gode råd.

  • Ole Bjørn Sundsdal

    Ole Bjørn Sundsdal   

    Kokk og matfaglig rådgiver

    Ole Bjørn er kokk og restauratør med bred erfaring fra restaurantbransjen. Han har en stor lidenskap for matlaging og deler gjerne sin kunnskap om stykningsdeler og tilberedningsteknikker. Med bakgrunn fra flere kjente restauranter, brenner han for å vise hvordan man kan få frem de gode smakene i norske råvarer.

    Spesialkompetanse: Råvarer, stykningsdeler, nye og gamle matlagingsteknikker, norsk og nordisk mat, sanking, menyplanlegging, mengdeberegning, selskapsmat, smør og fløte.

  • Britt Marlene Kåsin

    Britt Marlene Kåsin   

    Matfaglig rådgiver

    Britt Marlene har utdanning i samfunnsernæring og helsefagvitenskap, og lang erfaring med å formidle matfaglig kunnskap på en engasjerende og forståelig måte. Hun brenner for å inspirere til god hverdagsmat, og viser hvordan norske råvarer kan brukes både tradisjonelt og moderne. Britt Marlene har også et stort hjerte for turmat og matglede under åpen himmel, og deler gjerne både historier, tips og fagkunnskap.

    Spesialkompetanse: Matkultur og -historie, norsk mat, turmat, egg, oppskrift utvikling, matformidling og matfoto.

Har du spørsmål om ernæring, bærekraft og norsk matproduksjon?

version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB12 26.04.2025 18:38:01