Har du spørsmål om råvarer, mat og tilberedning? Anette Fjelleng Hansen Anette Fjelleng Hansen Kokk og matfaglig teamleder Anette er utdannet kokk med en bachelor i samfunnsernæring og er matfaglig teamleder med ansvar for matfaglig innhold på våre nettsider. Hun jobber strategisk med å utvikle, kvalitetssikre og formidle inspirerende matinnhold som forener tradisjon, nytenkning og bærekraft. Spesialkompetanse: Alt fra boblende surdeig og luftig pizza til saftig grillmat, høye kaker og lekker matstyling – Anette har kontroll! Enten det er tradisjonsmat til hverdag og fest, bærekraftig matlaging med norske råvarer, smarte løsninger på matsvinn, eller hvordan gjøre hverdagsmaten både enkel, kreativ og full av smak, har hun også gode råd. E-post anette.hansen@matprat.no Mobiltelefonnummer +4748200344 Pressebilder til nedlastning Ole Bjørn Sundsdal Ole Bjørn Sundsdal Kokk og matfaglig rådgiver Ole Bjørn er kokk og restauratør med bred erfaring fra restaurantbransjen. Han har en stor lidenskap for matlaging og deler gjerne sin kunnskap om stykningsdeler og tilberedningsteknikker. Med bakgrunn fra flere kjente restauranter, brenner han for å vise hvordan man kan få frem de gode smakene i norske råvarer. Spesialkompetanse: Råvarer, stykningsdeler, nye og gamle matlagingsteknikker, norsk og nordisk mat, sanking, menyplanlegging, mengdeberegning, selskapsmat, smør og fløte. E-post ole.bjorn.sundsdal@matprat.no Mobiltelefonnummer +4797664094 Britt Marlene Kåsin Britt Marlene Kåsin Matfaglig rådgiver Britt Marlene har utdanning i samfunnsernæring og helsefagvitenskap, og lang erfaring med å formidle matfaglig kunnskap på en engasjerende og forståelig måte. Hun brenner for å inspirere til god hverdagsmat, og viser hvordan norske råvarer kan brukes både tradisjonelt og moderne. Britt Marlene har også et stort hjerte for turmat og matglede under åpen himmel, og deler gjerne både historier, tips og fagkunnskap. Spesialkompetanse: Matkultur og -historie, norsk mat, turmat, egg, oppskrift utvikling, matformidling og matfoto. E-post britt.marlene.kasin@matprat.no Mobiltelefonnummer +4741857102 Pressebilder til nedlastning Har du spørsmål om ernæring, bærekraft og norsk matproduksjon? Trine Thorkildsen Trine Thorkildsen Avdelingsleder/fagsjef ernæring og bærekraft Trine har en mastergrad i samfunnsernæring og er overordnet ansvarlig for faglig innhold og prosjekter knyttet til områdene ernæring, kosthold og helse, samt bærekraft. Spesialkompetanse: Kjøtt og egg sin plass i sunt og bærekraftig kosthold. Forskningsresultater knyttet til kosthold, egg og kjøtt. Overordnede spørsmål knyttet til bærekraft i norsk matproduksjon. E-post trine.thorkildsen@matprat.no Mobiltelefonnummer +4792284603 Pressebilder til nedlastning Katrine Lekang Katrine Lekang Seniorrådgiver bærekraftig matproduksjon Katrine har en doktorgrad i biologi fra Universitetet i Bergen, og har jobbet flere år med forskning på biologiske systemer, mikrobiologi og antibiotikaresistens. Spesialkompetanse: Økologi, klimaendringer, mikrobiologi, tarmflora, og antibiotikaresistens. E-post katrine.lekang@matprat.no Mobiltelefonnummer +4793862536 Pressebilder til nedlastning Eilin Lundekvam By Eilin Lundekvam By Seniorrådgiver ernæring Eilin har bachelor- og mastergrad i samfunnsernæring. Eilin er opptatt av å formidle sunt kosthold på en engasjerende, forståelig og korrekt måte. Spesialkompetanse: Kosthold og livsstil, gode matvaner, de norske kostrådene, ernærings- og helsefaglige spørsmål. E-post eilin.by@matprat.no Mobiltelefonnummer +4795413393 Pressebilder til nedlastning
Anette Fjelleng Hansen Anette Fjelleng Hansen Kokk og matfaglig teamleder Anette er utdannet kokk med en bachelor i samfunnsernæring og er matfaglig teamleder med ansvar for matfaglig innhold på våre nettsider. Hun jobber strategisk med å utvikle, kvalitetssikre og formidle inspirerende matinnhold som forener tradisjon, nytenkning og bærekraft. Spesialkompetanse: Alt fra boblende surdeig og luftig pizza til saftig grillmat, høye kaker og lekker matstyling – Anette har kontroll! Enten det er tradisjonsmat til hverdag og fest, bærekraftig matlaging med norske råvarer, smarte løsninger på matsvinn, eller hvordan gjøre hverdagsmaten både enkel, kreativ og full av smak, har hun også gode råd. E-post anette.hansen@matprat.no Mobiltelefonnummer +4748200344 Pressebilder til nedlastning
Ole Bjørn Sundsdal Ole Bjørn Sundsdal Kokk og matfaglig rådgiver Ole Bjørn er kokk og restauratør med bred erfaring fra restaurantbransjen. Han har en stor lidenskap for matlaging og deler gjerne sin kunnskap om stykningsdeler og tilberedningsteknikker. Med bakgrunn fra flere kjente restauranter, brenner han for å vise hvordan man kan få frem de gode smakene i norske råvarer. Spesialkompetanse: Råvarer, stykningsdeler, nye og gamle matlagingsteknikker, norsk og nordisk mat, sanking, menyplanlegging, mengdeberegning, selskapsmat, smør og fløte. E-post ole.bjorn.sundsdal@matprat.no Mobiltelefonnummer +4797664094
Britt Marlene Kåsin Britt Marlene Kåsin Matfaglig rådgiver Britt Marlene har utdanning i samfunnsernæring og helsefagvitenskap, og lang erfaring med å formidle matfaglig kunnskap på en engasjerende og forståelig måte. Hun brenner for å inspirere til god hverdagsmat, og viser hvordan norske råvarer kan brukes både tradisjonelt og moderne. Britt Marlene har også et stort hjerte for turmat og matglede under åpen himmel, og deler gjerne både historier, tips og fagkunnskap. Spesialkompetanse: Matkultur og -historie, norsk mat, turmat, egg, oppskrift utvikling, matformidling og matfoto. E-post britt.marlene.kasin@matprat.no Mobiltelefonnummer +4741857102 Pressebilder til nedlastning
Trine Thorkildsen Trine Thorkildsen Avdelingsleder/fagsjef ernæring og bærekraft Trine har en mastergrad i samfunnsernæring og er overordnet ansvarlig for faglig innhold og prosjekter knyttet til områdene ernæring, kosthold og helse, samt bærekraft. Spesialkompetanse: Kjøtt og egg sin plass i sunt og bærekraftig kosthold. Forskningsresultater knyttet til kosthold, egg og kjøtt. Overordnede spørsmål knyttet til bærekraft i norsk matproduksjon. E-post trine.thorkildsen@matprat.no Mobiltelefonnummer +4792284603 Pressebilder til nedlastning
Katrine Lekang Katrine Lekang Seniorrådgiver bærekraftig matproduksjon Katrine har en doktorgrad i biologi fra Universitetet i Bergen, og har jobbet flere år med forskning på biologiske systemer, mikrobiologi og antibiotikaresistens. Spesialkompetanse: Økologi, klimaendringer, mikrobiologi, tarmflora, og antibiotikaresistens. E-post katrine.lekang@matprat.no Mobiltelefonnummer +4793862536 Pressebilder til nedlastning
Eilin Lundekvam By Eilin Lundekvam By Seniorrådgiver ernæring Eilin har bachelor- og mastergrad i samfunnsernæring. Eilin er opptatt av å formidle sunt kosthold på en engasjerende, forståelig og korrekt måte. Spesialkompetanse: Kosthold og livsstil, gode matvaner, de norske kostrådene, ernærings- og helsefaglige spørsmål. E-post eilin.by@matprat.no Mobiltelefonnummer +4795413393 Pressebilder til nedlastning