Har du spørsmål om råvarer, mat og tilberedning? Anette Fjelleng Hansen Anette Fjelleng Hansen Kokk og matfaglig teamleder Anette er utdannet kokk med en bachelor i samfunnsernæring og er matfaglig teamleder med ansvar for matfaglig innhold på våre nettsider. Hun jobber strategisk med å utvikle, kvalitetssikre og formidle inspirerende matinnhold som forener tradisjon, nytenkning og bærekraft. Spesialkompetanse: Alt fra boblende surdeig og luftig pizza til saftig grillmat, høye kaker og lekker matstyling – Anette har kontroll! Enten det er tradisjonsmat til hverdag og fest, bærekraftig matlaging med norske råvarer, smarte løsninger på matsvinn, eller hvordan gjøre hverdagsmaten både enkel, kreativ og full av smak, har hun også gode råd. E-post anette.hansen@matprat.no Mobiltelefonnummer +4748200344 Pressebilder til nedlastning Ole Bjørn Sundsdal Ole Bjørn Sundsdal Kokk og matfaglig rådgiver Ole Bjørn er kokk og restauratør med bred erfaring fra restaurantbransjen. Han har en stor lidenskap for matlaging og deler gjerne sin kunnskap om stykningsdeler og tilberedningsteknikker. Med bakgrunn fra flere kjente restauranter, brenner han for å vise hvordan man kan få frem de gode smakene i norske råvarer. Spesialkompetanse: Råvarer, stykningsdeler, nye og gamle matlagingsteknikker, norsk og nordisk mat, sanking, menyplanlegging, mengdeberegning, selskapsmat, smør og fløte. E-post ole.bjorn.sundsdal@matprat.no Mobiltelefonnummer 97664094 Har du spørsmål om ernæring, bærekraft og norsk matproduksjon? Trine Thorkildsen Trine Thorkildsen Avdelingsleder/fagsjef ernæring og bærekraft Trine har en mastergrad i samfunnsernæring og er overordnet ansvarlig for faglig innhold og prosjekter knyttet til områdene ernæring, kosthold og helse, samt bærekraft. Spesialkompetanse: Kjøtt og egg sin plass i sunt og bærekraftig kosthold. Forskningsresultater knyttet til kosthold, egg og kjøtt. Overordnede spørsmål knyttet til bærekraft i norsk matproduksjon. E-post trine.thorkildsen@matprat.no Mobiltelefonnummer 92284603 Pressebilder til nedlastning Katrine Lekang Katrine Lekang Seniorrådgiver bærekraftig matproduksjon Katrine har en doktorgrad i biologi fra Universitetet i Bergen, og har jobbet flere år med forskning på biologiske systemer, mikrobiologi og antibiotikaresistens. Spesialkompetanse: Økologi, klimaendringer, mikrobiologi, tarmflora, og antibiotikaresistens. E-post katrine.lekang@matprat.no Mobiltelefonnummer 93862536 Pressebilder til nedlastning Eilin Lundekvam By Eilin Lundekvam By Seniorrådgiver ernæring Eilin har bachelor- og mastergrad i samfunnsernæring. Eilin er opptatt av å formidle sunt kosthold på en engasjerende, forståelig og korrekt måte. Spesialkompetanse: Kosthold og livsstil, gode matvaner, de norske kostrådene, ernærings- og helsefaglige spørsmål. E-post eilin.by@matprat.no Mobiltelefonnummer 95413393 Kontortelefonnummer 95413393 Pressebilder til nedlastning
Anette Fjelleng Hansen Anette Fjelleng Hansen Kokk og matfaglig teamleder Anette er utdannet kokk med en bachelor i samfunnsernæring og er matfaglig teamleder med ansvar for matfaglig innhold på våre nettsider. Hun jobber strategisk med å utvikle, kvalitetssikre og formidle inspirerende matinnhold som forener tradisjon, nytenkning og bærekraft. Spesialkompetanse: Alt fra boblende surdeig og luftig pizza til saftig grillmat, høye kaker og lekker matstyling – Anette har kontroll! Enten det er tradisjonsmat til hverdag og fest, bærekraftig matlaging med norske råvarer, smarte løsninger på matsvinn, eller hvordan gjøre hverdagsmaten både enkel, kreativ og full av smak, har hun også gode råd. E-post anette.hansen@matprat.no Mobiltelefonnummer +4748200344 Pressebilder til nedlastning
Ole Bjørn Sundsdal Ole Bjørn Sundsdal Kokk og matfaglig rådgiver Ole Bjørn er kokk og restauratør med bred erfaring fra restaurantbransjen. Han har en stor lidenskap for matlaging og deler gjerne sin kunnskap om stykningsdeler og tilberedningsteknikker. Med bakgrunn fra flere kjente restauranter, brenner han for å vise hvordan man kan få frem de gode smakene i norske råvarer. Spesialkompetanse: Råvarer, stykningsdeler, nye og gamle matlagingsteknikker, norsk og nordisk mat, sanking, menyplanlegging, mengdeberegning, selskapsmat, smør og fløte. E-post ole.bjorn.sundsdal@matprat.no Mobiltelefonnummer 97664094
Trine Thorkildsen Trine Thorkildsen Avdelingsleder/fagsjef ernæring og bærekraft Trine har en mastergrad i samfunnsernæring og er overordnet ansvarlig for faglig innhold og prosjekter knyttet til områdene ernæring, kosthold og helse, samt bærekraft. Spesialkompetanse: Kjøtt og egg sin plass i sunt og bærekraftig kosthold. Forskningsresultater knyttet til kosthold, egg og kjøtt. Overordnede spørsmål knyttet til bærekraft i norsk matproduksjon. E-post trine.thorkildsen@matprat.no Mobiltelefonnummer 92284603 Pressebilder til nedlastning
Katrine Lekang Katrine Lekang Seniorrådgiver bærekraftig matproduksjon Katrine har en doktorgrad i biologi fra Universitetet i Bergen, og har jobbet flere år med forskning på biologiske systemer, mikrobiologi og antibiotikaresistens. Spesialkompetanse: Økologi, klimaendringer, mikrobiologi, tarmflora, og antibiotikaresistens. E-post katrine.lekang@matprat.no Mobiltelefonnummer 93862536 Pressebilder til nedlastning
Eilin Lundekvam By Eilin Lundekvam By Seniorrådgiver ernæring Eilin har bachelor- og mastergrad i samfunnsernæring. Eilin er opptatt av å formidle sunt kosthold på en engasjerende, forståelig og korrekt måte. Spesialkompetanse: Kosthold og livsstil, gode matvaner, de norske kostrådene, ernærings- og helsefaglige spørsmål. E-post eilin.by@matprat.no Mobiltelefonnummer 95413393 Kontortelefonnummer 95413393 Pressebilder til nedlastning