Ingredienser

  • 4 stk. gulrot
  • 1 bunt vårløk
  • 2 stk. paprika , gjerne i ulike farger
  • 1 stk. rød chili
  • 2 ss rapsolje til steking
  • ca. 2,5 dl teriyakisaus
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

500kcal

Energi

14.3g

Fett

34.8g

Protein

54.6g

Karbohydrater

4.3mg

Jern

Del

Thai biffwok

(5)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Raskt, godt og sunt  - her får du dekket tre ønsker for en hverdagsmiddag på én gang. Tynne skiver av ytrefilet, fargerike, friske grønnsaker og en deilig saus - midt i blinken for en travel familie.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. gulrot
  • 1 bunt vårløk
  • 2 stk. paprika , gjerne i ulike farger
  • 1 stk. rød chili
  • 2 ss rapsolje til steking
  • ca. 2,5 dl teriyakisaus
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

500kcal

Energi

14.3g

Fett

34.8g

Protein

54.6g

Karbohydrater

4.3mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Skjær kjøttet i tynne skiver.
  3. Kutt gulrot i tynne skiver, vårløk i grove strimler og paprika i biter. Finhakk chili.
  4. Varm en vid stekepanne eller wokpanne med litt av oljen og stek kjøttet i omganger raskt på høy varme. Krydre med salt og pepper. Legg kjøttet over på en tallerken.
  5. Varm pannen på nytt og tilsett litt mer olje. Stek grønnsakene raskt på høy varme. Vend inn sausen og det stekte kjøttet. Smak til og server rykende varmt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant