Thai biffwok

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Sterkt, godt og sunt. Det er tre ønsker som kan oppfylles på en og samme gang om du velger å lage en wok inspirert av det thailandske kjøkken.

Ingredienser

  • 500 g ytrefilet av storfe , i tynne skiver
  • 2 ss olje til steking

  • 2 stk gulrot , i skiver
  • 4 stk vårløk , i skiver
  • 1 stk rød chili , i skiver
  • 1 stk paprika , strimlet
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 pose teriyakisaus
Vis næringsinnhold
Energi
469kcal
Fett
14.1g
Protein
32.8g
Karbohydrater
50.5g
Jern
3.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Stek kjøttet i flere omganger i en varm wok/stekepanne med olje. Sett kjøttet til side.
  2. Stek grønnsaker lett og vend inn kjøttet. Hell på teriyakisaus.

Server med ris, gjerne en fullkornsvariant.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.