Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Bao med glasert reinsdyrskav

Ingredienser

  • 8 stk. bao (steam buns)
  • 1 pk reinsdyrskav (á 400 g)
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • saft av ca. 1 stk. lime
  • 0,25 stk. hodekål
  • 0,5 potte frisk koriander

Syltede grønnsaker:

  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. persillerot
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
Del

Bao med glasert reinsdyrskav

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bao, eller steam buns som det også kalles er myke, dampede brød som kan fylles med det du har lyst på. I denne oppskriften har vi fylt dem med glasert reinsdyrskav og syltede grønnsaker. Skikkelig kosemat! Lage bao fra bunnen av? Sjekk ut denne oppskriften på steam buns

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 8 stk. bao (steam buns)
  • 1 pk reinsdyrskav (á 400 g)
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • saft av ca. 1 stk. lime
  • 0,25 stk. hodekål
  • 0,5 potte frisk koriander

Syltede grønnsaker:

  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. persillerot
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bao får du kjøpt i frysedisken på butikker som har et stort utvalg av asiatiske matvarer. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 07.02.2023 15:56:54