Ingredienser

  • 200 g røkelaks
  • 1 boks snøfrisk naturell (á 125 g)
  • 2 dl seterrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • saft av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 8 skiver baguette
  • 1 ss smør til steking
  • 1 pk spirer
  • 1 glass lakserogn
  • 2 stilker frisk dill til pynt
Del

Bruschetta med røkelakskrem

(6)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bruschetta med laksekrem er en lekker og smakfull forrett som passer perfekt nårdu skal ha et litt finere selskap som konfirmasjon, dåp eller navnefest, eller spise godt på noen av årets høytidsdager. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 200 g røkelaks
  • 1 boks snøfrisk naturell (á 125 g)
  • 2 dl seterrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • saft av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 8 skiver baguette
  • 1 ss smør til steking
  • 1 pk spirer
  • 1 glass lakserogn
  • 2 stilker frisk dill til pynt

Slik gjør du

1. Finkutt røkelaks.  

2. Stivpisk snøfrisk og rømme. Vend inn røkelaks og hakkede urter. Smak til med salt, pepper og litt sitron. 

3. Stek skiver av baguette i en varm stekepanne med smør til de er gyllne og sprø. Legg skivene over på et kjøkkenpapir slik at overflødig fett renner av. Avkjøl. 

4. Legg litt spirer på hver av de stekte brødskivene. Bruk to skjeer og form små "egg" av laksekremen. Legg eggene oppå spirene og pynt med lakserogn. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant