Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bruschetta med røkelakskrem

Bruschetta med røkelakskrem

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver baguette
  • 1 ss smør til steking
  • 1 pk reddikspirer eller andre spirer
  • 1 glass lakserogn
  • 2 stilker frisk dill til pynt

Laksekrem:

  • 200 g røkelaks
  • 1 boks snøfrisk naturell (á 125 g)
  • 2 dl seterrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • saft av 0,25 stk. sitron
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bruschetta med laksekrem er en enkel, smakfull og lekker rett som passer som første rett i et festmåltid. En stor fordel er at den kan forberedes i god tid, og raskt legges opp ved servering.  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver baguette
  • 1 ss smør til steking
  • 1 pk reddikspirer eller andre spirer
  • 1 glass lakserogn
  • 2 stilker frisk dill til pynt

Laksekrem:

  • 200 g røkelaks
  • 1 boks snøfrisk naturell (á 125 g)
  • 2 dl seterrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • saft av 0,25 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Forretter til nyttårsaften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 15.07.2024 07:34:41