Ingredienser

4  porsjoner
  • 8 stk. aromasopp
  • 1 pk cherrytomat (á 200 g)
  • 200 g smårettpølse
  • 1 pk bacon i skiver (á 150 g)
  • 1 boks chilibønner (á 400 g)
  • 4 stk. egg
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
Del

Frokost tray bake

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En skikkelig cowboy frokost! Frokost tray bake - alt som er godt på et brett, eller i en form om du vil. Bacon, små pølser, aromasopp, søte cherrytomater, chilibønner og egg - superdigg til en lat helgefrokst!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 8 stk. aromasopp
  • 1 pk cherrytomat (á 200 g)
  • 200 g smårettpølse
  • 1 pk bacon i skiver (á 150 g)
  • 1 boks chilibønner (á 400 g)
  • 4 stk. egg
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Slik gjør du

  1. Finn frem en stor ildfast form, eller et stekebrett.
  2. Del sopp i fire, cherrytomater i to, og ha sopp og tomat i formen sammen med små pølser.
  3. Del baconskiver i to, og fordel utover formen. Sett formen/brettet i ovn på 200 °C i ca. 20 minutter, til baconet begynner å bli litt sprøtt.
  4. Ta formen ut av ovnen. Bruk en spiseskje og fordel chilibønner utover.
  5. Lag små groper, og knekk et egg nedi hver grop. Sett formen i ovn til eggehviten stivner, 6-8 minutter. Obs! Om du vil bevare plommen gul, stek gjerne med ovnsdøren på gløtt de siste minuttene.
  6. Dryss over finhakket gressløk før servering.

Server gjerne med godt brød!

Frokost tray bake

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant