Slik gjør du:
1. Kutt kinakål og grønnkål i grove biter. Ha dem over i et dørslag og skyll under kaldt vann.
2. Kok opp vann og salt i en kjele, rør slik at saltet løser seg opp. Avkjøl saltblandingen.
3. Ha kål og saltlake i en stor bolle. Legg eventuelt press på kålen slik at saltlaken dekker godt. Kålen skal ligge i laken i minst 3 timer.
4. Ha gulrot, løk, aspargesbønner, hvitløk, vårløk og chili i en bolle. Bland sammen ingrediensene til dressingen, og ha dem i bollen med grønnsaker.
5. Hell av saltlaken, og skyll kålen raskt under rennende kaldt vann. Bland kålen sammen med resten av grønnsakene og dressingen.
6. Fyll kimchien på et stort rent glass med lokk, eventuelt flere små. La den stå på kjøkkenbenken i 2-3 dager, og sett den deretter i kjøleskapet.
Kimchien kan spises allerede etter 2 dager, men også oppbevares i 2-3 uker i kjøleskapet. Den vil utvikle mer smak, jo lengre den står.