Tapasboller med fiken og koriander

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Ingen tapas uten kjøttboller! Her er en julevariant med fiken og koriander.

Ingredienser

Tapasboller

  • 500 g medisterdeig
  • 1 ss five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 5 stk finhakket tørkede fiken
  • 1 ss finhakket rød chili
  • 4 ss finhakket frisk koriander
  • 1 ss olje til steking

  • 3 stk frisk fiken
  • 12 stk frisk koriander
  • 2 ss grovhakkede pecannøtter

Slik gjør du

  1. Bland medisterdeigen med krydder og finhakkede fikener.
  2. Form små tapasboller som du legger på bakepapir i en langpanne.
  3. Sett formen inn i ovnen på 225 grader og stek tapasbollene i ca. 10 minutter.
  4. Skjær fikener i tynne skiver og anrett dem i sandkakeformer sammen med tapasboller og frisk koriander. Dryss over grovhakkede pecannøtter til slutt.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.