Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Tapasboller med fiken og koriander

Ingredienser

Tapasboller

  • 500 g medisterdeig
  • 1 ss five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 5 stk. finhakket tørkede fiken
  • 1 ss finhakket rød chili
  • 4 ss finhakket frisk koriander
  • 1 ss olje til steking

  • 3 stk. frisk fiken
  • 0,5 stk. frisk koriander
  • 2 ss grovhakkede pecannøtter
Del

Tapasboller med fiken og koriander

(4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingen tapas uten kjøttboller! Her er en julevariant med fiken og koriander.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Tapasboller

  • 500 g medisterdeig
  • 1 ss five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 5 stk. finhakket tørkede fiken
  • 1 ss finhakket rød chili
  • 4 ss finhakket frisk koriander
  • 1 ss olje til steking

  • 3 stk. frisk fiken
  • 0,5 stk. frisk koriander
  • 2 ss grovhakkede pecannøtter

Slik gjør du

  1. Bland medisterdeigen med krydder og finhakkede fikener.
  2. Form små tapasboller som du legger på bakepapir i en langpanne.
  3. Sett formen inn i ovnen på 225 grader og stek tapasbollene i ca. 10 minutter.
  4. Skjær fikener i tynne skiver og anrett dem i sandkakeformer sammen med tapasboller og frisk koriander. Dryss over grovhakkede pecannøtter til slutt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 26.01.2023 23:21:43