Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tapasboller med fiken og koriander

Tapasboller med fiken og koriander

Ingredienser

porsjoner

Tapasboller:

  • 500 g medisterdeig
  • 1 ss five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 5 stk. finhakket tørkede fiken
  • 1 ss finhakket rød chili
  • 4 ss finhakket frisk koriander
  • 1 ss nøytral olje til steking

Pynt:

  • 3 stk. frisk fiken
  • 0,5 stk. frisk koriander
  • 2 ss grovhakkede pecannøtter
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingen tapas uten kjøttboller! Her er en julevariant med fiken og koriander.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Tapasboller:

  • 500 g medisterdeig
  • 1 ss five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 5 stk. finhakket tørkede fiken
  • 1 ss finhakket rød chili
  • 4 ss finhakket frisk koriander
  • 1 ss nøytral olje til steking

Pynt:

  • 3 stk. frisk fiken
  • 0,5 stk. frisk koriander
  • 2 ss grovhakkede pecannøtter

Slik gjør du

  1. Bland medisterdeigen med krydder og finhakkede fikener.
  2. Form små tapasboller som du legger på bakepapir i en langpanne.
  3. Sett formen inn i ovnen på 225 grader og stek tapasbollene i ca. 10 minutter.
  4. Skjær fikener i tynne skiver og anrett dem i sandkakeformer sammen med tapasboller og frisk koriander. Dryss over grovhakkede pecannøtter til slutt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 15.07.2024 07:25:42