Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Havregrøt

Grøt på menyen

Frokostgrøt med bygg? Eller kjøleskapsgrøt med ulike tilbehør? Her finner du alle varianter, både baked oats, havregrøt med salt topping, tradisjonell rømmegrøt og risgrøt!

Fast plass på frokostbordet

Grøt har lange tradisjoner i Norge, og mange har grøt på menyen hver morgen. Mettende, godt, næringsrikt - og ikke minst, lett å variere! Med litt ekstra topping, er grøt en perfekt, lettvint middag. Her kan du velge og vrake mellom salt og søtt, ut fra om du liker grøten best til frokost, lunsj, middag eller dessert. 

Podcast-episode: Dilla på grøt

Semulé brûlée?

Semulé brûlée, en nostalgisk klassiker med en fransk vri! Den silkemyke semulegrøten får et herlig karamell-lokk, akkurat som en klassisk crème brûlée. Toppes med rørte tyttebær for en perfekt balanse mellom søtt og syrlig. En dessert som både overrasker og imponerer, vi er helt forelsket!

Klikk på bildet for å komme til oppskriften.

Semule brulee

Lag brød av grøtrestene

OPPSKRIFT