Ansatte


Ledelse

 • Dag Henning Reksnes

  Dag Henning Reksnes    Direktør

  Dag Henning er utdannet innen samfunnsfag og ledelse og har bakgrunn fra undervisning, avis, offentlig forvaltning, næringsorganisasjoner, kommunikasjonsbyrå, næringsmiddelbransjen, styrearbeid og eget firma. Han har overordnet ansvar for hele OEK og MatPrat.

Stab

 • Jenny Arsenyuk

  Jenny Arsenyuk    Administrasjons- og økonomisjef

  Jenny er ansvarlig for økonomistyring, økonomiplanlegging og regnskapsoppfølging. Hun er også vår DPO og har ansvar for GDPR. Med allsidig erfaring fra regnskaps- og virksomhetscontrolling, har Jenny jobbet med effektivisering og digitalisering i en rekke bransjer. Hun er lidenskapelig opptatt av forretningsutvikling og kommersialisering i den digitale verden og har en aktiv rolle i slike prosjekter. Jenny har en bachelorgrad i økonomi med fordypning i strategi og styringssystemer og en bachelorgrad i internasjonale økonomiske relasjoner.

 • Gunnar Thoen

  Gunnar Thoen    Analyseansvarlig

  Gunnar er utdannet innen samfunnsvitenskap og har ansvar for å holde kontoret løpende oppdatert på utviklingen i markedet gjennom innhenting og bearbeiding av markedsinformasjon og innsikt om forbrukere, trender, markedet, produkter, bransje og handel.

 • Karl Reite

  Karl Reite    HR-sjef

  Karl er utdannet cand mag i realfag med tilleggsutdannelse i administrasjon og ledelse. Han har 10 års undervisningserfaring og 30 år som personalsjef i kommunal forvaltning og kjøttbransjen. Karl håndterer personaladministrative oppgaver, generelle HR spørsmål, jus og avtaleforhold, personalforsikringer og pensjonsordninger.

Ernæring, bærekraft og dyrevelferd

 • Trine Thorkildsen

  Trine Thorkildsen    Fagsjef ernæring, bærekraft og dyrevelferd

  Trine har en mastergrad i samfunnsernæring og er overordnet ansvarlig for faglig innhold og prosjekter knyttet til områdene ernæring og helse, bærekraft og dyrevelferd. Hun skal holde OEK oppdatert på relevant kunnskap innenfor disse områdene.

 • Gyda Gaarder Tøraasen

  Gyda Gaarder Tøraasen    Rådgiver husdyrproduksjon og dyrevelferd

  Gyda er fra en korngård i Våler i Solør og er utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøgskole, fordypning produksjonsdyr. Hun jobber med husdyrproduksjon og dyrevelferd, og utarbeider faglig innhold knyttet til disse temaene. Hun har et brennende engasjement for norsk landbruk og for at både bønder og dyra skal ha det så bra som mulig.

 • Eilin Lundekvam By

  Eilin Lundekvam By    Ernæringsfaglig rådgiver

  Eilin har bachelor- og mastergrad i samfunnsernæring. Hun produserer mat- og ernæringsfaglig innhold til egne medier og andre kanaler, samt bidrar til å ivareta det ernæringsfaglige i MatPrat/OEK. Eilin er opptatt av å formidle sunt kosthold på en engasjerende, forståelig og korrekt måte.

 • Rebekka Helen Aamaas

  Rebekka Helen Aamaas    Rådgiver bærekraft og matproduksjon

  Rebekka er utdannet ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og har en bachelor i internasjonale miljø- og utviklingsstudier og en mastergrad i agroøkologi derfra. Hun brenner for temaer innen miljø, matproduksjon, matsvinn og bærekraft, og i MatPrat jobber hun blant annet med faglig innhold relatert til disse temaene.

Kommunikasjon og samfunnskontakt

 • Marthe Helene Bogerud

  Marthe Helene Bogerud    Kommunikasjonsjef/ Avdelingsleder for Kommunikasjon og samfunnskontakt

  Marthe har lang kommunikasjonserfaring fra næringslivet og organisasjonslivet, og er utdannet innen Informasjon og samfunnskontakt. I MatPrat har hun ansvar for kommunikasjon og samfunnskontakt. Det innebærer blant annet strategisk kommunikasjon, omverdensanalyse, interessentdialog, beredskap, redaksjonell innholdsproduksjon og mediekontakt.

 • Mani Hussaini

  Mani Hussaini    Samfunns- og myndighetskontakt

  Mani er utdannet innen samfunnsfag og innovasjon og har bakgrunn fra norsk politikk. Han arbeider med å synligjøre OEKs formål, virke og samfunnsbidrag, og for å skape dialog og samhandling mellom OEK og relevante organisasjoner, myndigheter og storsamfunnet.

 • Lisa Ekli

  Lisa Ekli    Senior kommunikasjonsrådgiver

  Lisa jobber med strategisk kommunikasjon, redaksjonell innholdsproduksjon, budskapsutforming, mediekontakt og annet formidlingsarbeid i avdelingen for kommunikasjon og samfunnskontakt. Hun har kommunikasjonserfaring både fra næringslivet og offentlig sektor, og er utdannet innenfor medievitenskap og språk.

 • Kristin Aamot Juliebø

  Kristin Aamot Juliebø    Kommunikasjonsrådgiver

  Kristin har en bachelorgrad i PR og markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI. Hun har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver i byrå og som freelancer. Kristin har blant annet erfaring med sosiale medier, innholdsproduksjon, kampanjeplanlegging og utarbeidelse av markedsstrategier. I MatPrat er hun ansvarlig for all kommunikasjon og aktiviteter knyttet til de ulike råvarene. Kristin er i tillegg redaktør for nyhetsrommet og pressekontakt.

 • Cathrine Ude

  Cathrine Ude    Kreativ kommunikasjon og idé

  Cathrine jobber med redaksjonell innholdsproduksjon i MatPrat. Hun jobber også med innovasjon og nye prosjekter, podkast, foto og PR. Cathrine har lang erfaring som journalist i tv og radio, og som regissør og utvikler i tv-produksjon. Hun er utdannet Bachelor of Arts with honours fra University of Coventry i Storbritannia.

 • Anne Zondag

  Anne Zondag    Samfunnsanalytiker

  Anne er utdannet kultursosiolog og har bakgrunn fra analyseinstitutt som rådgiver og analytiker. Til daglig jobber Anne med å skaffe og bearbeide innsikt om forbrukere, samt at hun har ansvaret for å holde kontoret løpende orientert viktige samfunnstrender knyttet til mat, miljø, helse og teknologi.

Konseptutvikling, produksjon og marketing

 • Mariann Sletten

  Mariann Sletten    Marketingsjef/ Avdelingsleder for konseptutvikling, produksjon og marketing

  Mariann er utdannet i markedskommunikasjon og har bakgrunn fra mediebransjen. Hun har et overordnet ansvar for all produksjon og utvikling i egne, kjøpte og fortjente medier. Mariann er også ansvarlig for konseptutvikling og innovasjon, og er ved behov stedfortreder for direktør.

 • Hanne Svärd

  Hanne Svärd    Digitalansvarlig

  Hanne har ansvar for struktur, videreutvikling og brukertesting av våre tekniske løsninger på alle plattformer. Det inkluderer både nye tjenester og eksisterende nettsider som matprat.no, matstart.no, matbilder.no, farikal.no og matopedia.no, samt apper, mobiltjenester, talestyring og chatboten Mats. Hanne har studert interaksjonsdesign og brenner for brukervennlige løsninger.

 • Ragnhild Kolvereid

  Ragnhild Kolvereid    Ansvarlig barn og unge

  Ragnhild er hovedansvarlig for MatStart og læreverket Matopedia, og jobber i prosjektet Sunn ungdomsmat. Ragnhild er lidenskapelig opptatt av mat, -formidling og visuell kommunikasjon. Hun prosjektleder kampanjer og produserer innhold til egne medier og andre kanaler. Hun har også hovedansvaret for vårt arbeid med reinsdyrkjøtt og lammekjøtt. Ragnhild har erfaring med markedskommunikasjon, konseptutvikling, film og prosjektledelse.

 • Ann-Christin Bru

  Ann-Christin Bru    Rådgiver marketing

  Ann-Christin har hovedansvar for organisk og betalt søk, i tillegg til all trening av både stemmeassistenten og chatboten Mats. Hun produserer de fleste temasider og har et spesielt ansvar for et dynamisk innhold på forsiden av matprat.no. Ann-Christin er utdannet kokk og har en bachelorgrad i kostøkonomi og matvitenskap.

 • Veronica Dånmark Vatn

  Veronica Dånmark Vatn    Rådgiver marketing

  Veronica har et overordnet prosjektlederansvar og hovedansvaret for våre mediestrategier. Hun har også erfaring med søkemotoroptimalisering og sosiale medier. Veronica har en mastergrad i helsefagvitenskap med fordypning i samfunnsernæring.

 • Bjørn Tore Teigen

  Bjørn Tore Teigen    Råvareansvarlig og matfaglig rådgiver

  Bjørn Tore er utdannet Diplompølsemakermester og er råvareansvarlig på kontoret. Han besitter innsikt om industriens råvaresituasjon, og sikrer den egg- og kjøttfaglige kompetansen på MatPrat. Bjørn Tore er vår grillekspert, og produserer innhold til våre egne medier og andre kanaler.

 • Marit Løvbrøtte

  Marit Løvbrøtte    Matrådgiver

  Marit jobber mest med oppdatering og optimalisering av innholdet på våre nettsider, i tillegg til at hun produserer og sender ut nyhetsbrev til våre brukere. Hun produserer matfaglig innhold til våre egne medier og andre kanaler, og har hovedansvaret for bildebasen vår - matbilder.no. Marit er utdannet markedsfører i tillegg til at hun er faglærer i helse, ernæring og miljø.

 • Anette Fjelleng Hansen

  Anette Fjelleng Hansen    Matfaglig rådgiver og visuelt ansvarlig foto

  Anette er utdannet kokk og har bachelor i samfunnsernæring. Hun er opptatt av mat og matglede, med et særlig fokus på barn og unge. Anette har en aktiv rolle i på utviklingskjøkkenet og hun produserer mat- og ernæringsfaglig innhold til egne medier og andre kanaler.

 • Cecilie Maske

  Cecilie Maske    Matfaglig rådgiver

  Cecilie er utdannet kokk og har en bachelor i helse, ernæring og miljø. Hun har flere års erfaring fra restaurantbransjen og undervisning. Som matrådgiver har Cecilie en aktiv rolle i utvikling og produksjon av nye retter og matfaglig innhold til egne medier og andre kanaler. Cecilie kan svare på de fleste spørsmål som gjelder råvarer, mat og matlaging.

 • Silje Hådi-Siverts

  Silje Hådi-Siverts    Filmrådgiver

  Silje har ansvar for filminnhold i MatPrat sine kanaler, utvikler filmkonsepter og produserer film internt. Hun har også ansvar for filmproduksjoner i samarbeid med eksterne produksjonsmiljøer. Silje brenner for de gode historiene og er veldig opptatt av historiefortelling unikt tilpasset til ulike medier og kanaler. Silje er utdannet innen markedskommunikasjon og har i 12 år jobbet i krysningspunktet mellom redaksjonelt innhold og reklame. Hun er filmprodusent med bakgrunn som journalist, regissør og konseptutvikler i TV-bransjen og videre som produsent av reklamefilm.

 • Hanne-Mari Mannerud

  Hanne-Mari Mannerud    Betalte medier ansvarlig

  Hanne-Mari brenner for god kommunikasjon og markedsføring, og har hovedansvaret for MatPrat sine mediestrategier og vårt arbeid med betalte medier. Hun har overordnet prosjektlederansvar og har erfaring med kommunikasjon, sosiale medier og kampanjeplanlegging. Hanne-Mari er utdannet innenfor PR og markedskommunikasjon.

 • Atosa Borghan

  Atosa Borghan    Sosiale medier-ansvarlig

  Atosa er ansvarlig for sosiale medier i MatPrat. Hun har et øye for detaljer og godt innhold, og brenner for sosiale medier og historiefortelling. Atosa har en bachelorgrad i journalistikk og kommer fra mediebransjen. Tidligere har hun blant annet jobbet som nyhetsjournalist, SoMe-journalist og som programinnkjøper.

 • Mats

  Mats    chatbot

  Mats er en robot. Eller en chatbot, altså en robot du kan snakke med. Han er ganske ny i jobben sin på MatPrat, og vil veldig gjerne prate med deg. Du treffer han i Messenger, enten ved å søke opp MatPrat der eller ved å klikke på «Send melding»-knappen på Facebook-siden til MatPrat. Har du en taleassistent med Google Assistant, kan du treffe han der også! Si "Snakk med MatPrat", så er du i gang!