Ansatte


Ledelse

 • Dag Henning Reksnes

  Dag Henning Reksnes    Direktør

  Dag Henning er utdannet innen samfunnsfag og ledelse og har bakgrunn fra undervisning, avis, offentlig forvaltning, næringsorganisasjoner, kommunikasjonsbyrå, næringsmiddelbransjen, styrearbeid og eget firma. Han har overordnet ansvar for hele OEK og MatPrat.

Stab

 • Trine Thorkildsen

  Trine Thorkildsen    Fagsjef ernæring, bærekraft og dyrevelferd

  Trine har en mastergrad i samfunnsernæring og er overordnet ansvarlig for faglig innhold og prosjekter knyttet til områdene ernæring og helse, bærekraft og dyrevelferd. Hun skal holde OEK oppdatert på relevant kunnskap innenfor disse områdene.

 • Eilin Lundekvam By

  Eilin Lundekvam By    Ernæringsfaglig rådgiver

  Eilin har bachelor- og mastergrad i samfunnsernæring. Hun produserer mat- og ernæringsfaglig innhold til egne medier og andre kanaler, samt bidrar til å ivareta det ernæringsfaglige i MatPrat/OEK. Eilin er opptatt av å formidle sunt kosthold på en engasjerende, forståelig og korrekt måte.

 • Rebekka Helén Kristiansen

  Rebekka Helén Kristiansen    Rådgiver bærekraft og matproduksjon

  Rebekka er utdannet ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og har en bachelor i internasjonale miljø- og utviklingsstudier og en mastergrad i agroøkologi derfra. Hun brenner for temaer innen miljø, matproduksjon, matsvinn og bærekraft, og i MatPrat jobber hun blant annet med faglig innhold relatert til disse temaene.

 • Gunnar Thoen

  Gunnar Thoen    Analyseansvarlig

  Gunnar er utdannet innen samfunnsvitenskap og har ansvar for å holde kontoret løpende oppdatert på utviklingen i markedet gjennom innhenting og bearbeiding av markedsinformasjon og innsikt om forbrukere, trender, markedet, produkter, bransje og handel.

 • Jenny Arsenyuk

  Jenny Arsenyuk    Administrasjons- og økonomisjef

  Jenny er for tiden i fødselspermisjon. Jenny har en bachelorgrad i økonomi med fordypning i strategi og styringssystemer og en bachelorgrad i internasjonale økonomiske relasjoner. Med allsidig erfaring fra regnskaps- og virksomhetscontrolling, har hun jobbet med effektivisering og digitalisering i en rekke bransjer. Hun er lidenskapelig opptatt av forretningsutvikling og kommersialisering i den digitale verden og har en aktiv rolle i slike prosjekter. I tillegg er Jenny ansvarlig for økonomistyring, økonomiplanlegging og regnskapsoppfølging. Jenny er vår DPO og har ansvar for GDPR.

 • Nils Arne Skaret

  Nils Arne Skaret    Økonomi- og administrasjonssjef

  Nils Arne har lederutdanning fra Forsvaret og studerte økonomi ved Høgskolen i Harstad. Han har mer enn 35 års forsvarstjeneste innen ledelse, materiellutvikling, virksomhetsstyring og kommunikasjon. I tillegg har han jobbet to år med personell-, objekt- og industrisikkerhet hos Nasjonal sikkerhetsmyndighet. Som vikar for Jenny har han ansvar for økonomistyring, økonomiplanlegging og regnskapsoppfølging. I tillegg har han ansvar for GDPR.

 • Karl Reite

  Karl Reite    HR-sjef

  Karl er utdannet cand mag i realfag med tilleggsutdannelse i administrasjon og ledelse. Han har 10 års undervisningserfaring og 30 år som personalsjef i kommunal forvaltning og kjøttbransjen. Karl håndterer personaladministrative oppgaver, generelle HR spørsmål, jus og avtaleforhold, personalforsikringer og pensjonsordninger.

Kommunikasjon og samfunnskontakt

 • Marthe Helene Bogerud

  Marthe Helene Bogerud    Kommunikasjonsjef/ Avdelingsleder for Kommunikasjon og samfunnskontakt

  Marthe har lang kommunikasjonserfaring fra næringslivet og organisasjonslivet, og er utdannet innen Informasjon og samfunnskontakt. I MatPrat har hun ansvar for kommunikasjon og samfunnskontakt. Det innebærer blant annet strategisk kommunikasjon, omverdensanalyse, interessentdialog, beredskap, redaksjonell innholdsproduksjon og mediekontakt.

 • Mani Hussaini

  Mani Hussaini    Samfunns- og myndighetskontakt

  Mani er utdannet innen samfunnsfag og innovasjon og har bakgrunn fra norsk politikk. Han arbeider med å synligjøre OEKs formål, virke og samfunnsbidrag, og for å skape dialog og samhandling mellom OEK og relevante organisasjoner, myndigheter og storsamfunnet.

 • Anne Zondag

  Anne Zondag    Samfunnsanalytiker

  Anne er utdannet kultursosiolog og har bakgrunn fra analyseinstitutt som rådgiver og analytiker. Til daglig jobber Anne med å skaffe og bearbeide innsikt om forbrukere, samt at hun har ansvaret for å holde kontoret løpende orientert viktige samfunnstrender knyttet til mat, miljø, helse og teknologi.

 • Even Nordahl

  Even Nordahl    Seniorrådgiver samfunn og bransje

  Even har lang fartstid fra opplysningsvirksomhet, og har bred matfaglig- og markedsfaglig utdanning og -kompetanse. Even har sterk råvare- og verdikjedekunnskap, og jobber med våre satsninger mot bransje og handel for å bidra til forbrukerorientert utvikling.

 • Kristin Aamot Juliebø

  Kristin Aamot Juliebø    Kommunikasjonskonsulent

  Kristin har en bachelorgrad i PR og markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI. Hun har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver i byrå og som freelancer. Kristin har blant annet erfaring med sosiale medier, innholdsproduksjon, kampanjeplanlegging og utarbeidelse av markedsstrategier. I MatPrat er hun ansvarlig for all kommunikasjon og aktiviteter knyttet til de ulike råvarene. Kristin er i tillegg redaktør for nyhetsrommet og pressekontakt.

 • Hanne-Mari Mannerud

  Hanne-Mari Mannerud    Kommunikasjonskonsulent

  Hanne-Mari brenner for god kommunikasjon, og er utdannet innenfor PR og markedskommunikasjon. I MatPrat jobber hun blant annet med utarbeiding av kommunikasjonsplaner innenfor ulike råvarer og arrangementer, kampanjeplanlegging, tekstproduksjon og innsalg, samt er pressekontakt for nyhetsrommet.

Konseptutvikling, produksjon og marketing

 • Mariann Sletten

  Mariann Sletten    Marketingsjef/ Avdelingsleder for konseptutvikling, produksjon og marketing

  Mariann er utdannet i markedskommunikasjon og har bakgrunn fra mediebransjen. Hun har et overordnet ansvar for all produksjon og utvikling i egne, kjøpte og fortjente medier. Mariann er også ansvarlig for konseptutvikling og innovasjon, og er ved behov stedfortreder for direktør.

 • Hanne Svärd

  Hanne Svärd    Digitalansvarlig

  Hanne har ansvar for struktur, videreutvikling og brukertesting av våre tekniske løsninger på alle plattformer. Det inkluderer både nye tjenester og eksisterende nettsider som matprat.no, matstart.no, matbilder.no, farikal.no og matopedia.no, samt apper, mobiltjenester, talestyring og chatboten Mats. Hanne er utdannet interaksjonsdesigner og brenner for brukervennlige løsninger.

 • Ragnhild Kolvereid

  Ragnhild Kolvereid    Ansvarlig barn og unge

  Ragnhild er hovedansvarlig for MatStart og læreverket Matopedia, og jobber i prosjektet Sunn ungdomsmat. Ragnhild er lidenskapelig opptatt av mat, -formidling og visuell kommunikasjon. Hun prosjektleder kampanjer og produserer innhold til egne medier og andre kanaler. Hun har også hovedansvaret for vårt arbeid med lammekjøtt. Ragnhild har erfaring med markedskommunikasjon, konseptutvikling, film og prosjektledelse.

 • Ann-Christin Bru

  Ann-Christin Bru    Rådgiver marketing

  Ann-Christin er utdannet kokk og har en bachelorgrad i kostøkonomi og matvitenskap. Hun har ansvar for publisering av innhold på våre digitale plattformer, med spesielt ansvar for forsiden på matprat.no og våre egne kampanjesider. Hun har også ansvar for organisk -og betalt søk.

 • Veronica Dånmark Vatn

  Veronica Dånmark Vatn    Rådgiver marketing

  Veronica har en mastergrad i helsefagvitenskap med fordypning i samfunnsernæring. Veronica har erfaring med søkemotoroptimalisering, prosjektledelse og sosiale medier. I MatPrat har hun et overordnet prosjektlederansvar, hovedansvaret for våre mediestrategier og vårt arbeid med reinsdyrkjøtt.

 • Bjørn Tore Teigen

  Bjørn Tore Teigen    Råvareansvarlig/ matrådgiver

  Bjørn Tore er utdannet Diplompølsemakermester og er råvareansvarlig på kontoret. Han besitter innsikt om industriens råvaresituasjon, og sikrer den egg- og kjøttfaglige kompetansen på MatPrat. Bjørn Tore er vår grillekspert, og produserer innhold til våre egne medier og andre kanaler.

 • Marit Løvbrøtte

  Marit Løvbrøtte    Matrådgiver

  Marit er utdannet markedsfører i tillegg til at hun er faglærer i helse, ernæring og miljø. Marit har et spesielt ansvar for seksjonen MatNyttig, i tillegg til at hun produserer og sender ut nyhetsbrev til våre brukere. Marit produserer matfaglig innhold til våre egne medier og andre kanaler.

 • Britt Marlene Kåsin

  Britt Marlene Kåsin    Matrådgiver og sosiale medier-ansvarlig

  Britt Marlene har en mastergrad helsefagvitenskap med fordypning i samfunnsernæring. Hun jobber med produksjon og kvalitetssikring av mat- og ernæringsfaglig innhold til våre kanaler, og har en aktiv rolle i MatPrat sitt utviklingskjøkken med oppskriftsutvikling, filmproduksjon og matfoto. Britt Marlene er også prosjektleder for råvaren egg, innholdsansvarlig for matstart.no og sosiale medier-ansvarlig hos oss.

 • Anette Fjelleng Hansen

  Anette Fjelleng Hansen    Matrådgiver

  Anette er utdannet kokk og har bachelor i samfunnsernæring. Hun er opptatt av mat og matglede, med et særlig fokus på barn og unge. Anette har en aktiv rolle i på utviklingskjøkkenet og hun produserer mat- og ernæringsfaglig innhold til egne medier og andre kanaler.

 • Cecilie Maske

  Cecilie Maske    Matrådgiver

  Cecilie er utdannet kokk og har en bachelor i helse, ernæring og miljø. Hun har flere års erfaring fra restaurantbransjen og undervisning. Som matrådgiver har Cecilie en aktiv rolle i utvikling og produksjon av nye retter og matfaglig innhold til egne medier og andre kanaler. Cecilie kan svare på de fleste spørsmål som gjelder råvarer, mat og matlaging.

 • Silje Hådi-Siverts

  Silje Hådi-Siverts    Filmrådgiver

  Silje er utdannet innen markedskommunikasjon og har i 12 år jobbet i krysningspunktet mellom redaksjonelt innhold og reklame. Hun er filmprodusent med bakgrunn som journalist, regissør og konseptutvikler i TV-bransjen og videre som produsent av reklamefilm. Nå har hun ansvar for filminnhold i MatPrat sine kanaler, utvikler filmkonsepter og produserer film internt. Hun har også ansvar for filmproduksjoner i samarbeid med eksterne produksjonsmiljøer. Silje brenner for de gode historiene og er veldig opptatt av historiefortelling unikt tilpasset til ulike medier og kanaler.

 • Mats

  Mats    chatbot

  Mats er en robot. Eller en chatbot, altså en robot du kan snakke med. Han er ganske ny i jobben sin på MatPrat, og vil veldig gjerne prate med deg. Du treffer han i Messenger, enten ved å søke opp MatPrat der eller ved å klikke på «Send melding»-knappen på Facebook-siden til MatPrat. Har du en taleassistent med Google Assistant, kan du treffe han der også! Si "Snakk med MatPrat", så er du i gang!