Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Salsa Verde

Salsa verde

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 stk. sjalottløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss flytende honning
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 stk. grønn chili
  • 2 ss kapers
  • 75 g bladpersille
  • 1 dl nøytral olje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salsa verde er den ultimate dip-sausen som passer ypperlig som tilbehør til stekt og grillet kjøtt og fisk. Denne smaksbomben finnes i mange versjoner og her har du vår versjon av den grønne urtesausen!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 stk. sjalottløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss flytende honning
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 stk. grønn chili
  • 2 ss kapers
  • 75 g bladpersille
  • 1 dl nøytral olje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Salsa Verde

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Grillmat i parken

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB14 03.10.2023 10:10:54