Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Salsa Verde

Salsa verde

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 stk. sjalottløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss honning
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 stk. grønn chili
  • 2 ss kapers
  • 75 g bladpersille
  • 1 dl nøytral olje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salsa verde er den ultimate dip-sausen som passer ypperlig som tilbehør til stekt og grillet kjøtt og fisk. Denne smaksbomben finnes i mange versjoner og her har du vår versjon av den grønne urtesausen!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 stk. sjalottløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss honning
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 stk. grønn chili
  • 2 ss kapers
  • 75 g bladpersille
  • 1 dl nøytral olje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Salsa Verde

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Grillmat i parken

Podcast-episode: Imponer med pølser til 17. mai

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 19.07.2024 17:52:54