Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Bygotto

Ingredienser

  • 200 g søtpotet
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 250 g byggryn
  • 7,5 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller kyllingbuljong
  • 200 g mangold eller spinat
  • 50 g parmesan eller vegetarisk alternativ
  • 150 g fetaost (kan utelates)
Del

Byggotto

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bygg er et av de kornslagene vi dyrker mest av i Norge, og som vi godt kan spise oftere. Bytt ut risen med bygg neste gang du skal lage risotto, og du får en smakfull rett full av næring og gode smaker. Server som egen rett, eller som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 200 g søtpotet
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 250 g byggryn
  • 7,5 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller kyllingbuljong
  • 200 g mangold eller spinat
  • 50 g parmesan eller vegetarisk alternativ
  • 150 g fetaost (kan utelates)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Her er flere gode forslag til hvordan du kan spise mer bygg.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 01.02.2023 06:20:57