Ingredienser

  • 3 dl yoghurt naturell
  • 1 stk. agurk
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 ts salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

75kcal

Energi

2.46g

Fett

3.81g

Protein

7.01g

Karbohydrater

0.72mg

Jern

Del

Raita

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Raita er den indiske kusinen til tzatziki, en deilg svalende yoghurtdressing som er perfekt følge til sterk mat og krydrede grillretter. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 dl yoghurt naturell
  • 1 stk. agurk
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 ts salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

75kcal

Energi

2.46g

Fett

3.81g

Protein

7.01g

Karbohydrater

0.72mg

Jern

Slik gjør du

  1. Rasp agurk på grovt rivjern. Dryss over litt salt og la stå i 5 minutter. Press ut vannet. 
  2. Vask vårløk og skjær den i tynne skiver. Rens chili og finhakk den. 
Chili er normalt spisse i formen og kan variere i lengde, farge og ikke minst styrke. Del chili i to på langs. Fjern stilk, frø, skillevegger og kutt den opp. Bruk gjerne engangshansker når du renser chili.
  1. Bland alt inn i yoghurten. Smak til med salt. La det trekke i kjøleskapet i ca. 30 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant