Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Raita

Ingredienser

  • 3 dl yoghurt naturell
  • 1 stk. agurk
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 ts salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

75 kcal

Energi

2.46 g

Fett

3.81 g

Protein

7.01 g

Karbohydrater

0.72 mg

Jern

Del

Raita

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Raita er den indiske kusinen til tzatziki, en deilg svalende yoghurtdressing som er perfekt følge til sterk mat og krydrede grillretter. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 dl yoghurt naturell
  • 1 stk. agurk
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 ts salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

75 kcal

Energi

2.46 g

Fett

3.81 g

Protein

7.01 g

Karbohydrater

0.72 mg

Jern

Slik gjør du

  1. Rasp agurk på grovt rivjern. Dryss over litt salt og la stå i 5 minutter. Press ut vannet. 
  2. Vask vårløk og skjær den i tynne skiver. Rens chili og finhakk den. 
Chili er normalt spisse i formen og kan variere i lengde, farge og ikke minst styrke. Del chili i to på langs. Fjern stilk, frø, skillevegger og kutt den opp. Bruk gjerne engangshansker når du renser chili.
  1. Bland alt inn i yoghurten. Smak til med salt. La det trekke i kjøleskapet i ca. 30 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 04.02.2023 12:24:36