Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Soppstuing

Soppstuing

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g aromasopp , eller annen sopp (gjerne blandet)
  • 1 stk. løk
  • 2 ss smør
  • 3 dl matfløte eller créme fraîche
  • 1 ss mørk soyasaus
  • 1 ts frisk timian eller 1/2 ts tørket
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enten du kjøper sopp i butikken eller sanker den selv, er denne måten å tilberede soppen på noe av det beste og enkleste som kan gjøres. Sopp og fløte er gode venner, og en deilig soppstuing er nydelig til alt - om det er på en skive brød, som tilbehør til en saftig biff eller som følge til et fint stykke stekt fisk. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g aromasopp , eller annen sopp (gjerne blandet)
  • 1 stk. løk
  • 2 ss smør
  • 3 dl matfløte eller créme fraîche
  • 1 ss mørk soyasaus
  • 1 ts frisk timian eller 1/2 ts tørket

Slik gjør du

  1. Rens sopp og skjær den i mindre biter eller skiver.
  2. Finhakk løk.
  3. Stek sopp og løk gyllen i en panne med smør. krydre med litt salt og pepper. Tilsett créme fraîche eller fløte. La sausen koke et par minutter og smak til med soyasaus og litt hakket timian. Tilsett litt vann om sausen blir for tykk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Suksess med sopp

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 21.05.2024 15:31:35