Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss olje
  • 5 dl kokt ris
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sesamolje

Topping:

  • 1 ss sesamfrø
  • 1 dl frisk koriander
  • 0,5 ss chiliflakes
Del

Stekt ris

(4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Stekt ris er ikke bare en superenkel og rask middag du kan lage en travel hverdag. Retten er også perfekt for å bruke opp rester av kokt ris, grønnsaker og pålegg, eller andre rester av kjøtt. Her er det bare å bruke fantasien!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss olje
  • 5 dl kokt ris
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sesamolje

Topping:

  • 1 ss sesamfrø
  • 1 dl frisk koriander
  • 0,5 ss chiliflakes

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Risen som brukes bør være kald slik at ikke den stekte risen blir "grøtete". Benytt gjerne anledningen til å bruke opp rester av pålegg, pølser, koteletter, biffer, grillet kylling eller andre kjøttrester når du skal lage stekt ris. Det meste blir godt! 

Varier gjerne med ulike fryste grønnsaker, eller kutt opp rester av ferske grønnsaker du har i kjøleskapet. 

Topp med sesamfrø, koriander og chiliflakes før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB13 30.11.2022 07:36:55