Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Enkel levergryte

Enkel levergryte

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g lever av kalv
  • 2 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss smør
  • 2 dl kremfløte
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du hatt lyst til å bruke mer av hele dyret? Prøv en skikkelig god levergryte - og bli overrasket over hvor godt det er! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g lever av kalv
  • 2 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss smør
  • 2 dl kremfløte
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med kokte poteter og tyttebærsyltetøy! 

Lever er rikt på jern. Les mer om jern og hva det er godt for. 

Du kan bruke lever fra kalv, svin, storfe og kylling! 

Enkel levergryte

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB13 22.06.2024 12:00:37