Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Urtesmør og kryddersmør

Kryddersmør

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g smør
  • 4 stk. finhakkede soltørkede tomater
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss finhakket tørket gressløk evt. vårløk
  • 0,5 dl finhakkede sorte oliven
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hva er vel enklere eller bedre tilbehør enn et spennende kryddersmør til grillmaten. Smøret kan lages i forveien, og kan holde opptil en uke i kjøleskapet, eller ca. 2 måneder i fryseren.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g smør
  • 4 stk. finhakkede soltørkede tomater
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss finhakket tørket gressløk evt. vårløk
  • 0,5 dl finhakkede sorte oliven

Slik gjør du

  1. Romtemperer smøret og bland det med de øvrige ingrediensene.
  2. Legg det på plastfolie eller bakepapir og form det til en rull. Legg det kjølig til det er fast, eller skal brukes.  

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB15 26.05.2024 17:54:28