Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ribbe i airfryer

Ribbe i airfryer

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ribbe
  • 2 ts salt
  • 2 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ribbe i airfryer gir saftig kjøtt og sprø svor, og ikke minst tar det kortere tid enn å steke i ovn. Perfekt når du skal steke ribbe i mindre porsjoner, eller vil spare tid.
Server med klassisk tilbehør, eller prøv alternativt tilbehør til ribba!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ribbe
  • 2 ts salt
  • 2 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Kjøper du ferdig rutet og krydret ribbe, kan du hoppe over første steg. Ribba kan gjerne krydres litt ekstra rett før steking, for enda mer smak. 

Server klassisk ribbemiddag med kokte mandelpoteter, surkål, rørte tyttebær og saus, eller prøv ribbe med spennende tilbehør som rødkål-slaw, hasselbackpoteter og persimon chutney

Ribbe i airfryer

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Mest stilte spørsmål om julematen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 18.07.2024 13:43:42