Tartarsaus

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Tartarsaus er en majonesbasert saus som ofte blir servert til stekt eller fritert fisk, men som også smaker godt til andre retter. Vi har gjort vår tartarsaus litt lettere ved å bytte ut noe av majonesen med gresk yoghurt.

Ingredienser

  • 1 dl majones
  • 1 dl gresk yoghurt
  • 1 ss kapers
  • 6 skiver sylteagurk
  • 1 stk sjalottløk
  • 1 ss finhakket frisk persille
  • 2 ts dijonsennep
  • 12 ts salt
  • 12 ts kvernet pepper
  • 1 ss sitronsaft

Slik gjør du

  1. Bland majones og yoghurt i en skål. Finhakk kapers, sylteagurk og sjalottløk og vend det inn i majonesblandingen. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Oppbevar kaldt frem til servering. Sausen er holdbar i ca. 1 uke forutsatt lagring i kjøleskap. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.