Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tartarsaus

Ingredienser

  • 1 dl majones
  • 1 dl gresk yoghurt
  • 1 ss kapers
  • 6 skiver sylteagurk
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss finhakket frisk persille
  • 2 ts dijonsennep
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss sitronsaft
Del

Tartarsaus

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tartarsaus er en majonesbasert saus som ofte blir servert til stekt eller fritert fisk, men som også smaker godt til andre retter. Vi har gjort vår tartarsaus litt lettere ved å bytte ut noe av majonesen med gresk yoghurt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 dl majones
  • 1 dl gresk yoghurt
  • 1 ss kapers
  • 6 skiver sylteagurk
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss finhakket frisk persille
  • 2 ts dijonsennep
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss sitronsaft

Slik gjør du

  1. Bland majones og yoghurt i en skål. Finhakk kapers, sylteagurk og sjalottløk og vend det inn i majonesblandingen. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Oppbevar kaldt frem til servering. Sausen er holdbar i ca. 1 uke forutsatt lagring i kjøleskap. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB14 01.04.2023 03:53:52