Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tartarsaus

Tartarsaus

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl majones
  • 1 dl gresk yoghurt
  • 1 ss kapers
  • 6 skiver sylteagurk
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss finhakket frisk persille
  • 2 ts dijonsennep
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss sitronsaft
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tartarsaus er en majonesbasert saus som ofte blir servert til stekt eller fritert fisk, men som også smaker godt til andre retter. Vi har gjort vår tartarsaus litt lettere ved å bytte ut noe av majonesen med gresk yoghurt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl majones
  • 1 dl gresk yoghurt
  • 1 ss kapers
  • 6 skiver sylteagurk
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss finhakket frisk persille
  • 2 ts dijonsennep
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss sitronsaft

Slik gjør du

  1. Bland majones og yoghurt i en skål. Finhakk kapers, sylteagurk og sjalottløk og vend det inn i majonesblandingen. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Oppbevar kaldt frem til servering. Sausen er holdbar i ca. 1 uke forutsatt lagring i kjøleskap. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Alt blir bedre med

Podcast-episode: 5 smaksbomber og en guilty pleasure

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 22.05.2024 23:20:59