Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammerull

Lammerull

Ingredienser

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (24)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Lammerull eller kjøttrull lages av lammeside, litt ekstra lammekjøtt og godt med krydder. Når du først er i farta, så lag flere. Lammerull er en flott, spiselig julegave med personlig preg.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

Slik gjør du

Lammerull 2
Du trenger: Rulleskinn av lam, kjøtt fra lammebog, malt ingefær, gelatinpulver, salt, pepper, sukker, rulleklede, tannstikkere (uten smak), en stor nål og hyssing.

trinn du kan merke av
Lammerull 3a
Lammerull 3b
Lammerull 3c
Lammerull 3d

 

Legg rullen i kjøleskapet et døgn, slik at salt og krydder kan trekke inn i kjøttet før koking.
Lammerull 3e
Lammerull 3f
Lammerull 3g
Rullen kan oppbevares i svak saltlake i kjøleskapet (10 dager). Skal rullen fryses, bør den fryses rå. Lammerull kan du også lage med andre smaker f.eks. purre eller lime. Strø over finhakket purre (ca. 100g) sammen med krydderet. Eller kryst over saften av 1 lime.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Lammerull og ribbesylte

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 17.04.2024 18:08:19