Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrkebab

MIDDAG PÅ 20 MIN!

VILT GODE FAVORITTER!

Podcast-episode: Nye favoritter med reinkjøtt

BRUSCHETTA MED SKAV, PERFEKT GJESTEMAT

Reinsdyrskav

Hvordan steke reinsdyrskav 

Reinsdyrskav

Skav er renskåret kjøtt i tynne skiver, som skjæres frossent fra nakke, bog, høyrygg og slagsiden på dyret. Her har du gode tips til hvordan du best tilbereder reinsdyrskav.

Les mer her

REINSDYRSKAV PÅ KJØKKENET

  • Wraps med reinsdyrskav

  • Pasta med reinsdyrskav

  • Brioche med reinsdyrskav

  • Reinsdyrkebab

  • Finnbiff

  • Steke reinsdyrskav

TURFAVORITTER