Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mangochutney

Mangochutney

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. moden mango
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ts frisk ingefær
  • 1 stk. rød chili
  • 1 ss eddik, 7 %
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 72 kcal
Fett 0 g
Protein 1 g
Karbohydrater 16 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Mangochutney stammer fra India, og er fast følge til mange indiske retter. Men den er også deilig tilbehør til spekemat eller grillet kylling eller svin. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. moden mango
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ts frisk ingefær
  • 1 stk. rød chili
  • 1 ss eddik, 7 %
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 72 kcal
Fett 0 g
Protein 1 g
Karbohydrater 16 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Får du tak i moden indisk eller pakistansk mango, gir de en enda mer markant mangosmak. Lag like godt en stor porsjon – chutneyen holder seg godt i kjøleskapet om den oppbevares i et tett glass.

Server mangochutney til indisk mat eller som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Butter chicken og nanbrød er perfekt høstmat

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB14 03.11.2024 14:37:05