Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Vaniljekrem med gelatin (til kaker)

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. vaniljestang
  • 5 stk. gelatinplater
  • 6 dl melk
  • 8 stk. eggeplomme
  • 1 dl sukker
  • 2 ss maisenna
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ekte eggekrem eller vaniljekrem er fløyelsmyk og ekstra fyldig og god på smak. Bruk eggekrem eller vaniljekrem med gelatin når du skal fylle bløtkaker og andre festkaker.  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. vaniljestang
  • 5 stk. gelatinplater
  • 6 dl melk
  • 8 stk. eggeplomme
  • 1 dl sukker
  • 2 ss maisenna

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Har du ikke vaniljestang kan du bruke 1 ts vaniljesukker per vaniljestang.

Trekk kjelen til side hvis det tykner raskere enn du rekker å røre jevnt, ellers kan kremen sprekke (skille seg). Sett kjelen tilbake på platen for å tykne videre til passe konsistens.

Perfekt til å fylle festkaka di!

Kvæfjordkake

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB13 16.04.2024 18:11:56