Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Chilimajones

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 3 dl majones
  • 2 ts chilipasta (sambal oelek) eller mer
Del

Chilimajones

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Om du tar utgangspunkt i en hjemmelaget eller butikkjøpt majones er opp til deg - en spicy chilimajones passer til det meste fra hardkokt egg via reker til hamburger.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 3 dl majones
  • 2 ts chilipasta (sambal oelek) eller mer

Slik gjør du

  1. Ha majones i en skål og rør inn chilipasta til majonesen er så sterk som du ønsker den. Oppbevar kaldt.
Det finnes mange ulike typer chilipasta og -saus. Bruk den du liker best og juster eventuelt smaken med litt sukker, sitron, hvitløk eller urter. Her er det ingen faste regler, det er du som bestemmer hvordan sausen skal smake til slutt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB14 30.11.2022 09:24:10