Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Chilimajones

Chilimajones

Ingredienser

1  porsjoner
  • 3 dl majones
  • 2 ts chilipaste (sambal oelek) eller mer
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (8)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Om du tar utgangspunkt i en hjemmelaget eller butikkjøpt majones er opp til deg - en spicy chilimajones passer til det meste fra hardkokt egg via reker til hamburger.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 3 dl majones
  • 2 ts chilipaste (sambal oelek) eller mer

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Det finnes mange ulike typer chilipasta og -saus. Bruk den du liker best og juster eventuelt smaken med litt sukker, sitron, hvitløk eller urter. Her er det ingen faste regler, det er du som bestemmer hvordan sausen skal smake til slutt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Lag din egen majones

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB15 25.06.2024 08:47:52