Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fisk and chips

Fish and chips

Ingredienser

porsjoner

Ovnsbakte poteter:

  • 800 g kokefaste potet
  • 3 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper

Fritert torsk:

  • 800 g torskefilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. egg
  • 150 g hvetemel
  • 150 g maisenna
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 330 ml lys øl
  • 1 l frityrolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fish 'n chips er skikkelig digg street food, med frityrstekt, hvit fisk og knasende sprø poteter! Server retten på britisk vis med tartarsaus, erter og sitron.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Ovnsbakte poteter:

  • 800 g kokefaste potet
  • 3 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper

Fritert torsk:

  • 800 g torskefilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. egg
  • 150 g hvetemel
  • 150 g maisenna
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 330 ml lys øl
  • 1 l frityrolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server fish and chips med tartarsaus, sitron og kokte erter. Du kan også lage en hjemmelaget ertepuré

Fisk and chips

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Klar for fotball-EM? Dette serverer du til kampen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 18.07.2024 17:19:39