Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 1 ts salt
  • 2 ss olje , til steking
  • 16 stk. rød cherrytomat
  • 4 skiver landbrød
  • 1 stk. rødløk

Ricottakrem:

  • 1 beger ricotta , à 250 g
  • 2 ss finhakket frisk timian
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ts grovmalt pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

420kcal

Energi

15g

Fett

45g

Protein

20.9g

Karbohydrater

4,6mg

Jern

Del

Biffsandwich

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En real biffsandwich trenger ikke være usunn. Denne varianten med godt krydret, saftig ytrefilet av storfe er en favoritt, også blant gutta. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 1 ts salt
  • 2 ss olje , til steking
  • 16 stk. rød cherrytomat
  • 4 skiver landbrød
  • 1 stk. rødløk

Ricottakrem:

  • 1 beger ricotta , à 250 g
  • 2 ss finhakket frisk timian
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ts grovmalt pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

420kcal

Energi

15g

Fett

45g

Protein

20.9g

Karbohydrater

4,6mg

Jern

Slik gjør du

  1. Bland sammen ricotta, finhakket timian, sitronsaft og grovmalt pepper til en ricottakrem.
Sandwich 3
  1. Brun kjøttet i en stekepanne med olje, til kjøttsaften pipler ut på oversiden, 2-3 minutter. Snu biffen og stek videre til det pipler på den andre siden. Biffen er nå medium stekt. Ha cherrytomater i pannen sammen med kjøttet de siste 1-2 minuttene.
Sandwich 2
  1. Stek skiver av landbrød i en panne med litt olje til de får en sprø overflate, bruk eventuelt en brødrister.

Sandwich 4

Smør dressing på landbrødet, legg på salat, og anrett med biff, stekte cherrytomater og rødløk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant