Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Sandwich 1 (ekstra)

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 1 ts salt
  • 2 ss olje , til steking
  • 16 stk. rød cherrytomat
  • 4 skiver landbrød
  • 1 stk. rødløk

Ricottakrem:

  • 1 beger ricotta , à 250 g
  • 2 ss finhakket frisk timian
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ts grovmalt pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

420 kcal

Energi

15 g

Fett

45 g

Protein

20.9 g

Karbohydrater

4,6 mg

Jern

Del

Biffsandwich

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En real biffsandwich trenger ikke være usunn. Denne varianten med godt krydret, saftig ytrefilet av storfe er en favoritt, også blant gutta. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 1 ts salt
  • 2 ss olje , til steking
  • 16 stk. rød cherrytomat
  • 4 skiver landbrød
  • 1 stk. rødløk

Ricottakrem:

  • 1 beger ricotta , à 250 g
  • 2 ss finhakket frisk timian
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ts grovmalt pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

420 kcal

Energi

15 g

Fett

45 g

Protein

20.9 g

Karbohydrater

4,6 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Sandwich 3
Sandwich 2

Sandwich 4

Smør dressing på landbrødet, legg på salat, og anrett med biff, stekte cherrytomater og rødløk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 26.01.2023 23:06:04