Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Cheese balls med baconstrøssel

Cheese balls med baconstrøssel

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 15 osteballer.

Cheese balls:

  • 150 g cheddar ost
  • 1 ss revet sitronskall
  • 125 g snøfrisk naturell
  • 0,5 ts malt kardemomme

Baconstrøssel:

  • 100 g bacon
  • 45 g pecannøtter
  • 2 ss bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Osteballer rullet i sprøstekt bacon, pekannøtter og persille, kjempegod fingermat! Perfekt å servere gjestene dine i middagsselskap, som en velkomstsnack eller en smårett på tapasbordet. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 15 osteballer.

Cheese balls:

  • 150 g cheddar ost
  • 1 ss revet sitronskall
  • 125 g snøfrisk naturell
  • 0,5 ts malt kardemomme

Baconstrøssel:

  • 100 g bacon
  • 45 g pecannøtter
  • 2 ss bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Legg cheese balls med baconstrøssel på et serveringsfat og stikk saltstenger halvveis gjennom kulen. Dryss gjerne over litt chiliflakes og revet sitronskall. 

Cheese balls med baconstrøssel

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Forretter til nyttårsaften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 05:31:25