Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rød sauerkraut med rødbete

Ingredienser

  • 1 kg rødkål
  • 2 stk. rødbete
  • ca. 2 cm frisk ingefær
  • 1,5 ss salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

110 kcal

Energi

0.9 g

Fett

3.7 g

Protein

17.8 g

Karbohydrater

1.3 mg

Jern

Del

Rød sauerkraut med rødbete

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fermentert kål blir tilberedt og spist i en rekke europeiske land, og er en gammel, tradisjonsrik måte å konservere høstens avling på for bruk gjennom hele vinteren. Sauerkraut av rødkål bevarer den flotte røde fargen, og er smakfullt og lekker følge til for eksempel svineknoke og grove pølser. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 kg rødkål
  • 2 stk. rødbete
  • ca. 2 cm frisk ingefær
  • 1,5 ss salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

110 kcal

Energi

0.9 g

Fett

3.7 g

Protein

17.8 g

Karbohydrater

1.3 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Rødkål og rødbete er grønnsaker som kan sette farge, bruk derfor plasthansker når du gjør denne jobben.
Bruk gjerne denne oppskriften som en grunnoppskrift, og prøv deg frem med andre smakstilsetninger og kombinasjoner.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 22.03.2023 01:34:04