Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Riskrem med rød saus
Trenger du hjelp på kjøkkenet? La barna lage riskremen, da vel! Besøk matstart.no

Riskrem

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl kremfløte
  • 4 ss sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 500 g risgrøt

Rød saus:

  • 4 dl husholdningssaft
  • ca. 3 dl vann
  • 1 ss potetmel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (17)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Riskrem med rød saus er nydelig, og et av høydepunktene på julaften for mange. Hvem finner mandelen og hva er premien i år? 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl kremfløte
  • 4 ss sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 500 g risgrøt

Rød saus:

  • 4 dl husholdningssaft
  • ca. 3 dl vann
  • 1 ss potetmel

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Hell den røde sausen over riskremen ved servering.

Kirsebær-, bringebær, rips- og solbærsaft egner seg alle veldig godt til rød saus. Når du lager rød saus, skal saften tynnes ut mindre enn om du skal drikke den.

Mange liker også å lage en frisk og deilig bringebærsaus av frosne bær.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 22.05.2024 00:17:51