Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Frittata med spinat og feta

Ingredienser

  • 10 stk. egg
  • 4 ss vann
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 stk. løk
  • 3 ss olivenolje
  • 200 g frisk spinat ferdig vasket
  • 75 g fetaost

Salat:

  • 65 g ruccula
  • 10 stk. cherrytomat
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 1 ss virgin olivenolje
  • 2 båter sitron
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

361 kcal

Energi

28 g

Fett

22,6 g

Protein

3,37 g

Karbohydrater

4,65 mg

Jern

Del

Frittata med spinat og feta

(3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Frittata er det italienske navnet. På spansk er det tortilla. På norsk kan dette kalles en eggepanne. Kjært barn har mange navn. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 10 stk. egg
  • 4 ss vann
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 stk. løk
  • 3 ss olivenolje
  • 200 g frisk spinat ferdig vasket
  • 75 g fetaost

Salat:

  • 65 g ruccula
  • 10 stk. cherrytomat
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 1 ss virgin olivenolje
  • 2 båter sitron
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

361 kcal

Energi

28 g

Fett

22,6 g

Protein

3,37 g

Karbohydrater

4,65 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 24.03.2023 10:02:22