Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Guinnessbraiserte lammeskanker

Guinnessbraiserte lammeskanker

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. lammeskank
  • 2 ss olivenolje
  • 2 stk. finhakket løk
  • 0,5 l mørkt øl , gjerne Guinness
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ss worchestershiresaus
  • 7 dl lammekraft eller annen kjøttkraft
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss hakket frisk rosmarin

Rotmos:

  • 750 g melen potet for eksempel mandelpotet
  • 200 g kålrot
  • 200 g persillerot
  • 3 ss smør
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts revet muskatnøtt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (7)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftigere lammekjøtt enn lammeskank skal du lete lenge etter! Kokekraften blir til en fyldig, tykk saus og servert med deilig rotmos er dette en høstfavoritt.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. lammeskank
  • 2 ss olivenolje
  • 2 stk. finhakket løk
  • 0,5 l mørkt øl , gjerne Guinness
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ss worchestershiresaus
  • 7 dl lammekraft eller annen kjøttkraft
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss hakket frisk rosmarin

Rotmos:

  • 750 g melen potet for eksempel mandelpotet
  • 200 g kålrot
  • 200 g persillerot
  • 3 ss smør
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts revet muskatnøtt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ølbraiserte lammeskanker er en veldig populær oppskrift, så ta en titt på den også!

Guinnessbraiserte lammeskanker

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Ett lammelår – fire middager

Podcast-episode: Braisert lammeskank

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB12 22.06.2024 11:58:25