Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Enkel nan-pizza med egg

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 2 ss smør eller olje til steking
  • 0,5 ts chilipasta (sambal oelek)
  • 2 stk. nanbrød
  • 0,5 pk babyspinat (á 65)
  • 0,5 stk. grønn paprika
  • 0,5 stk. grønn chili i tynne skiver
  • 2 ss friske urter eller spirer til pynt

Urteyoghurt:

  • 6 ss gresk yoghurt
  • 2 ss finhakket frisk mynte

Urteolje:

  • 1 dl olje
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ss flytende honning
  • saft av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 0,5 stk. grønn chili
Del

Enkel nan-pizza med egg

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Glad i speilegg? Prøv denne fargerike smaksbomben - mykt nanbrød toppet med mynteyoghurt, frisk spinat, chilistekte speilegg, en deilig urteolje og grønt. Nam!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 2 ss smør eller olje til steking
  • 0,5 ts chilipasta (sambal oelek)
  • 2 stk. nanbrød
  • 0,5 pk babyspinat (á 65)
  • 0,5 stk. grønn paprika
  • 0,5 stk. grønn chili i tynne skiver
  • 2 ss friske urter eller spirer til pynt

Urteyoghurt:

  • 6 ss gresk yoghurt
  • 2 ss finhakket frisk mynte

Urteolje:

  • 1 dl olje
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ss flytende honning
  • saft av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 0,5 stk. grønn chili

Slik gjør du

  1. Bland sammen gresk yoghurt og finhakket mynte, smak til med salt og pepper. Sett til side for å trekke smak. 
  2. Kjør olje, hvitvinseddik, honning, sitronsaft og koriander raskt sammen med en stavmikser. Ha i finhakket grønn chili, og juster eventuelt smaken med litt mer honning eller sitron.
  3. Varm nanbrød etter anvisning på pakken. 
  4. Kutt paprika i terninger, chili i tynne skiver. 
  5. Stek speilegg i en middels varm stekepanne med smør eller olje til eggehviten har satt seg. Ha i sambal oelek helt mot slutten av steketiden. 
  6. Smør yoghurt på de lune nanbrødene, legg på frisk spinat, stekte egg, paprika og chili. Drypp over den grønne oljen og pynt eventuelt med litt friske urter eller spirer. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB15 31.03.2023 08:10:45