Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Roastbiffsmørbrød

Roastbiff­smørbrød

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive rug brød
  • 5 g smør
  • 2 blader hodesalat
  • 30 g roastbiff
  • 10 g remulade
  • 1 skive sylteagurk
  • 3 ringer rå rødløk
  • 1 båt tomat
  • 1 ss sprøstekt løk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Et skikkelig roastbiffsmørbrød med remulade, sylteagurk og løk er kjempegodt og passer i alle typer sammenkomster eller når du er fysen på noe godt. Steker du roastbiff selv kan man kalle det et smakfullt skrytesmørbrød.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive rug brød
  • 5 g smør
  • 2 blader hodesalat
  • 30 g roastbiff
  • 10 g remulade
  • 1 skive sylteagurk
  • 3 ringer rå rødløk
  • 1 båt tomat
  • 1 ss sprøstekt løk

Slik gjør du

1. Bre smør utover på brødskiven. Vask salatblader, tørk dem lett og legg dem på skiven.

2. Legg roastbiffskiver pent på og ha på remulade, syltet agurk, rødløk, tomat og sprø løk.

Potetsalat smaker også godt til smørbrødet. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 00:31:49