Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Ingredienser

Posjering av egg:

  • 4 stk. kjøleskapskalde egg
  • ca. 1 l vann
  • 4 ss eddik, 7 %
  • 1 ts salt

Hollandaisesaus:

  • 75 g smeltet smør
  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ss sitronsaft

Tilbehør:

  • 4 skiver godt brød
  • 1 ss smør eller olje til steking
  • 200 g frisk spinat
  • 1 ss smør til steking
  • 1 båt revet hvitløk
  • 4 skiver røkt skinke , eventuelt bacon
Del

Eggs Benedict

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Eggs Benedict er en uslåelig klassiker! En sprø skive brød, skinke eller bacon, posjert egg og hollandaise saus - mektig og utrolig godt! I tillegg har vi "stjålet" spinaten fra varianten Eggs Florentine, så vi får alt det gode på et og samme smørbrød. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

Posjering av egg:

  • 4 stk. kjøleskapskalde egg
  • ca. 1 l vann
  • 4 ss eddik, 7 %
  • 1 ts salt

Hollandaisesaus:

  • 75 g smeltet smør
  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ss sitronsaft

Tilbehør:

  • 4 skiver godt brød
  • 1 ss smør eller olje til steking
  • 200 g frisk spinat
  • 1 ss smør til steking
  • 1 båt revet hvitløk
  • 4 skiver røkt skinke , eventuelt bacon

Slik gjør du

Bruk kjøleskapskalde, ferske egg når du skal posjere, de holder fasongen bedre fordi eggehviten er fastere.

trinn du kan merke av

Egg benedict - gif

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB11 31.03.2023 18:18:57