Kontakt oss

Har du spørsmål som haster, bruk vår Facebook-side!

MATPRAT – OPPLYSNINGSKONTORET FOR EGG OG KJØTT

Lørenveien 40, P.b. 395 Økern, 0513 Oslo

23 18 30 00 post@matprat.no


SKOLEHENVENDELSER:   skole@oek.no

Blogg:   blogg@matprat.no

MatFolket:   matfolket@matprat.no

MatStart:   matstart@matprat.no


HER FINNER DU OSS OGSÅ

 • MatStart

  Slipp barna løs på kjøkkenet! Her finner du gode oppskrifter du kan lage etter skoletid, til middag eller når du vil kose deg litt. Lag gjerne mat sammen med foreldre eller venner de første gangene. 

 • MatPrat-bloggen

  På denne bloggen ønsker vi å slipper dere inn i vår verden: hva vi jobber med, hvordan vi jobber og hva som opptar oss. Du vil få informasjon om kampanjene våre og aktuelle temaer. I tillegg skal vi dele faglig innsikt, erfaringer, opplevelser, tips og råd.

 • Matbilder.no

  Her kan du finne og laste ned tusenvis av flotte matbilder til fri bruk! Mange av bildene har tilhørende oppskrifter. Brukerbetingelser finner du på forsiden.

 • Fårikålens Venner

  farikal.no er stedet for fårikålentusiaster! Oppskrifter, sanger og dikt er noe av det du finner for å hylle nasjonalretten!

 • SoundCloud

  Her kan du høre på timesvis av podcasts om mat og andre mer eller mindre matrelaterte ting. Erlend og Øistein gir deg ekte matprat...

 • Skoleside

  Denne siden er for lærere og elever i fager "Mat og Helse". Her finner du lærerverket "Kokeboka mi" digitalt, og mulighet for å bestille bøker. Du finner også stoff fra de andre opplysningskontorene.