Kontakt oss

Har du spørsmål som haster, bruk vår Facebook-side!

Lurer du på noe knyttet til bestilling av Matopedia-bøker, send spørsmål til skole@oek.no eller ring 23 18 30 00 for å snakke med vår distributør.

MATPRAT – OPPLYSNINGSKONTORET FOR EGG OG KJØTT

Lørenveien 40, P.b. 395 Økern, 0513 Oslo

Se "Om oss" i bunnen av siden post@matprat.no


SKOLEHENVENDELSER:   skole@oek.no

MatStart:   matstart@matprat.no


HER FINNER DU OSS OGSÅ

 • MatStart

  Slipp barna løs på kjøkkenet! Her finner du gode oppskrifter du kan lage etter skoletid, til middag eller når du vil kose deg litt. Lag gjerne mat sammen med foreldre eller venner de første gangene. 

 • MATS

  Mats er en robot. Eller en chatbot, altså en robot du kan snakke med. Han er ganske ny i jobben sin på MatPrat, og vil veldig gjerne prate med deg.
  Du treffer han i Messenger, enten ved å søke opp MatPrat der eller ved å klikke på «Send melding»-knappen på Facebook-siden til MatPrat.

  Har du en taleassistent med Google Assistant, kan du treffe han der også! Si "Snakk med MatPrat", så er du i gang!

 • Giphy

  Test ut MatPrat sitt Gifotek og gå aldri mer tom for ord i matpraten! 

  Søk etter #matprat i GIF-funksjonen der du chatter: FB Messenger, WhatsApp, iMessage, Twitter, Tinder.

 • Matopedia

  Denne nettsiden er for lærere i faget "Mat og Helse". Her finner du læreverket vårt digitalt og mye annen nyttig informasjon til bruk i undevisningen. Fra høsten 2019 utvides nettstedet til bruk for elever også!

 • SoundCloud

  Her kan du høre på timesvis av podcasts om mat og andre mer eller mindre matrelaterte ting. Erlend og Øistein gir deg ekte matprat...

 • Matbilder.no

  Her kan du finne og laste ned tusenvis av flotte matbilder til fri bruk! Mange av bildene har tilhørende oppskrifter. Brukerbetingelser finner du på forsiden.

 • Fårikålens Venner

  farikal.no er stedet for fårikålentusiaster! Oppskrifter, sanger og dikt er noe av det du finner for å hylle nasjonalretten!