Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ponzusaus

Ponzusaus

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. rød chili
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 1 stk. fedd hvitløk
  • 1 ss finrevet frisk ingefær
  • 1 ss riseddik
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 1 ss flytende honning
  • 0,5 dl soyasaus
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ponzusaus er en syrlig og frisk smaksbombe! Den japanske sausen passer perfekt som dipp til sashimi eller som dressing i en asiatisk salat. Juster gjerne mengde chili etter hvor spicy du liker det. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. rød chili
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 1 stk. fedd hvitløk
  • 1 ss finrevet frisk ingefær
  • 1 ss riseddik
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 1 ss flytende honning
  • 0,5 dl soyasaus

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ponzusausen kan med fordel lages dagen før, da den har godt av å godgjøre seg før den skal serveres.

Server gjerne ponzusaus som en dipp til gyosa, eller bruk som dressing i asiatisk salat eller poke bowl med laks.

Ponzusaus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7641, server:MP-PRD-WEB14 29.02.2024 04:01:12