Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ponzusaus

Ponzusaus

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. rød chili
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 1 stk. fedd hvitløk
  • 1 ss finrevet frisk ingefær
  • 1 ss riseddik
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 1 ss honning
  • 0,5 dl soyasaus
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ponzusaus er en syrlig og frisk smaksbombe! Den japanske sausen passer perfekt som dipp til sashimi eller som dressing i en asiatisk salat. Juster gjerne mengde chili etter hvor spicy du liker det. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. rød chili
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 1 stk. fedd hvitløk
  • 1 ss finrevet frisk ingefær
  • 1 ss riseddik
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 1 ss honning
  • 0,5 dl soyasaus

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ponzusausen kan med fordel lages dagen før, da den har godt av å godgjøre seg før den skal serveres.

Server gjerne ponzusaus som en dipp til gyosa, eller bruk som dressing i asiatisk salat eller poke bowl med laks.

Ponzusaus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB14 17.06.2024 00:51:54