Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bifftaco

Bifftaco

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g mørbrad av storfe i biffer
  • 2 ss margarin til steking
  • 8 stk. stor fullkorntorilla
  • 1 pk babyspinat (à 65 g)
  • 8 stilker frisk koriander

Hot krydderolje:

  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts paprikapulver
  • 1,5 ss nøytral olje

Guacamole:

  • 2 stk. avokado
  • saft av 0,5 stk. lime eller sitron
  • 1 ss finhakket frisk koriander
  • 1 båt revet hvitløk
  • 0,5 stk. finhakket rød chili

Salsa

  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. gul paprika
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ss olivenolje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 640.7 kcal
Fett 28.2 g
Protein 43.9 g
Karbohydrater 49.6 g
Jern 5.8 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Hva med å lage en litt annerledes taco? Fredagstaco’n regnes nærmest som en av nasjonalrettene våre! Bytter du ut kjøttdeigen og de ferdige krydderblandingene med strimlet biffkjøtt fra norsk storfe løfter du smaken og får en litt sunnere variant. Med følge av hjemmelaget guacamole og salsa i tortillaen er fredagskvelden reddet!

 

  

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g mørbrad av storfe i biffer
  • 2 ss margarin til steking
  • 8 stk. stor fullkorntorilla
  • 1 pk babyspinat (à 65 g)
  • 8 stilker frisk koriander

Hot krydderolje:

  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts paprikapulver
  • 1,5 ss nøytral olje

Guacamole:

  • 2 stk. avokado
  • saft av 0,5 stk. lime eller sitron
  • 1 ss finhakket frisk koriander
  • 1 båt revet hvitløk
  • 0,5 stk. finhakket rød chili

Salsa

  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. gul paprika
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ss olivenolje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 640.7 kcal
Fett 28.2 g
Protein 43.9 g
Karbohydrater 49.6 g
Jern 5.8 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kyllinglår med avokado og feta 3a
Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.
Grillet kyllinglår med lun potetsalat 3a.jpg
Frys gjerne ned tomatkjernene og bruk dem i en tomatsaus senere.
Biff med spinatfylt paprika 3.jpg

Bifftaco

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hva bør du spise før og etter maraton og hard trening?

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB11 21.09.2023 17:57:01