Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Bifftaco

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 600 g mørbrad av storfe i biffer
  • 2 ss margarin til steking
  • 8 stk. fullkorntortilla
  • 1 pk babyspinat (à 65 g)
  • 8 stilker frisk koriander

Hot krydderolje:

  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts paprikapulver
  • 1,5 ss olje

Guacamole:

  • 2 stk. avokado
  • 1 ss sitron- eller limesaft
  • 1 ss finhakket frisk koriander
  • 1 båt revet hvitløk
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Salsa

  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. gul paprika
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • saft av 0,25 stk. lime
  • 0,5 ss olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

640.7kcal

Energi

28.2g

Fett

43.9g

Protein

49.6g

Karbohydrater

5.8mg

Jern

Del

Bifftaco

(5)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Hva med å lage en litt annerledes taco? Fredagstaco’n er nærmest å regne som en av Norges nasjonalretter. Bytter du ut kjøttdeigen og de ferdige krydderblandingene med strimlet biffkjøtt fra norsk storfe løfter du smaken og får en litt sunnere variant. Med følge av hjemmelaget guacamole og salsa i tortillaen er fredagskvelden reddet.  

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 600 g mørbrad av storfe i biffer
  • 2 ss margarin til steking
  • 8 stk. fullkorntortilla
  • 1 pk babyspinat (à 65 g)
  • 8 stilker frisk koriander

Hot krydderolje:

  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts paprikapulver
  • 1,5 ss olje

Guacamole:

  • 2 stk. avokado
  • 1 ss sitron- eller limesaft
  • 1 ss finhakket frisk koriander
  • 1 båt revet hvitløk
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Salsa

  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. gul paprika
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • saft av 0,25 stk. lime
  • 0,5 ss olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

640.7kcal

Energi

28.2g

Fett

43.9g

Protein

49.6g

Karbohydrater

5.8mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kyllinglår med avokado og feta 3a
Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.
Grillet kyllinglår med lun potetsalat 3a.jpg
Frys gjerne ned tomatkjernene og bruk dem i en tomatsaus senere.
Biff med spinatfylt paprika 3.jpg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB15 30.11.2022 08:32:40