Ingredienser

  • 2 stk. kyllingfilet i strimler
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ts finhakket frisk ingefær
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 pose ferdig woksaus
  • 1 bunt vårløk
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 1 stk. gulrot
  • 1 pk nudler
  • ca. 1 ss olje til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

531kcal

Energi

9.8g

Fett

45.3g

Protein

61.4g

Karbohydrater

1.8mg

Jern

Del

Kyllingwok

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Wok i vei, det er både godt og magert.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingfilet i strimler
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ts finhakket frisk ingefær
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 pose ferdig woksaus
  • 1 bunt vårløk
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 1 stk. gulrot
  • 1 pk nudler
  • ca. 1 ss olje til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

531kcal

Energi

9.8g

Fett

45.3g

Protein

61.4g

Karbohydrater

1.8mg

Jern

Slik gjør du

  1. Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med en halv pose med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.
  2. Skjær vårløk i ringer, og paprika og gulrot i biter.
  3. Kok nudler etter anvisningen på pakken.
  4. Stek kjøttet raskt i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og stek grønnsakene. Bland de stekte kyllingstrimlene og nudlene forsiktig sammen til slutt.
  5. Tilsett resten av woksausen og smak til med salt og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant