Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hjemmelaget chilipølse

Hjemmelagede pølser med salvie og fennikel

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 1.2 kilo ferdige pølser.

  • 5 m fåretarm
  • 500 g kjøttdeig av lam
  • 500 g kjøttdeig av svin
  • 150 g kvernet småflesk
  • 20 g salt
  • 50 g potetmel
  • 0,5 l melk
  • 0,5 stk. løk
  • 2 ts tørket salvie (eller 2 ss frisk hakket)
  • 1 ts grovknust fennikelfrø
  • 1 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag dine egne pølser, så får du dem akkurat som du vil! Hjemmelagede pølser er ikke så vanskelig som det høres ut som, og det går fint an å lage farsen for hånd. Disse pølsene er krydret med salvie og fennikel, men her er det opp til deg hva de skal smake. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 1.2 kilo ferdige pølser.

  • 5 m fåretarm
  • 500 g kjøttdeig av lam
  • 500 g kjøttdeig av svin
  • 150 g kvernet småflesk
  • 20 g salt
  • 50 g potetmel
  • 0,5 l melk
  • 0,5 stk. løk
  • 2 ts tørket salvie (eller 2 ss frisk hakket)
  • 1 ts grovknust fennikelfrø
  • 1 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne pølsene i hjemmelagede potetlomper, og topp dem med syltet rødløk eller en frisk salsa. Følg linken og få mer tips til tilbehør til pølsa, eller hva du kan lage til pølsefesten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Imponer med pølser til 17. mai

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB12 30.05.2024 06:33:54