Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Hjemmelaget chilipølse

Ingredienser

1 porsjon gir ca. 1.2 kilo ferdige pølser.

  • 5 m fåretarm
  • 500 g kjøttdeig av lam
  • 500 g kjøttdeig av svin
  • 150 g kvernet småflesk
  • 20 g salt
  • 50 g potetmel
  • 0,5 l melk
  • 0,5 stk. løk
  • 2 ts tørket salvie (eller 2 ss frisk hakket)
  • 1 ts grovknust fennikelfrø
  • 1 ts kvernet pepper
Del

Hjemmelagede pølser med salvie og fennikel

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag dine egne pølser, så får du dem akkurat som du vil! Hjemmelagede pølser er ikke så vanskelig som det høres ut som, og det går fint an å lage farsen for hånd. Disse pølsene er krydret med salvie og fennikel, men her er det opp til deg hva de skal smake. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1 porsjon gir ca. 1.2 kilo ferdige pølser.

  • 5 m fåretarm
  • 500 g kjøttdeig av lam
  • 500 g kjøttdeig av svin
  • 150 g kvernet småflesk
  • 20 g salt
  • 50 g potetmel
  • 0,5 l melk
  • 0,5 stk. løk
  • 2 ts tørket salvie (eller 2 ss frisk hakket)
  • 1 ts grovknust fennikelfrø
  • 1 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne pølsene i hjemmelagede potetlomper, og topp dem med syltet rødløk eller en frisk salsa. Følg linken og få mer tips til tilbehør til pølsa, eller hva du kan lage til pølsefesten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 01.02.2023 08:05:36